Glas Javnosti

Ovim horoskopskim znakovima BEŽITE S OČIJU kada se RAZBESNE

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Svaki horoskopski znak izražava svoju ljutnju na različite načine. Neki horoskopski znakovi izražavaju svoju ljutnju više od drugih, a kako piše "Atma.hr", sa ovim znakovima nikada ne bi trebalo da se zezate kada su ljuti.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi i beskompromisni. Kada su ljuti, malo je toga što može da se kaže, a da ih smiri. Oni su obično ljuti zbog pravih razloga. Njima je samo potrebno vreme da se ohlade. Kada su frustrirani mogu da postanu vrlo glasni. Oni imaju malo strpljenja za bilo koga ko ih iritira kada su ljuti.

Lav

Lavovi su dramatični i dominantni. Kada su ljuti, čvrsto veruju da su u pravu i neće odustati od svađe. Lavovi su prave užarene glave. Oni se ne boje da pribegnu uvredama kada su ljuti na nekoga. Ponekad mogu preuveličaju svoju ljutnju. Čak i ako nisu bili u pravu ii ljutili su se iz pogrešnih razloga, oni nikada to neće priznati i odbijaće da se izvine prvi.

Strelac

Strellčevi obično nisu pakosni, ali kad su ljuti oni neće reći baš ništa. Kao vatreni znak, Strelac se doslovno puši kada je ljut. On će se u ljutnji verbalno istresati na druge i može biti vrlo zao sa svojim rečima. Srećom, nakon što je ljutnja prođe, Strelac će se verovatno izvinitiza svoje ispade.

Škorpije

Škorpijesu sigurne i vole da budu u pravu. Oni zameraju i ne mogu jednostavno da puste ono što ih uznemirava. Mogu biti pasivno agresivni i skloni zajedljivim primedbama kada su ljuti. Iako su Škorpije obično mirne i staložene, takođe mogu biti zli i neprijatni kada ih netko iritira.

Jarac

Jarčevi su obično vrlo pribrani i odgovorni. Oni uglavnom nemaju emotivne ispade, ali ponekad njihov bes izvlači najbolje iz njih. Ljutnja ih može preplaviti, a oni se ne boje da usmere svoje kritike prema najbližem cilju. Oni su previše ljubazni kada su ljuti i uvek će kriviti druge.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR