Glas Javnosti

ŽIVOT POSTAJE LJUBAVNA BAJKA! Ova 3 horoskopska znaka čeka susret sa sudbinom do 18.novembra

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Venera u jarcu donosi čarobnu ljubav za 3 horoskopska znaka do 18 novembra - čeka ih susret sa srodnom dušom, a neki će savršeno obnoviti vezu sa partnerom!

Period Venere u Jarcu označavaju i sjajne avanture, hobiji, sloboda. Prelazite granice, a nešto neočekivano može se dogoditi, posebno u ljubavi. Astrolozi ističu da su 3 horoskopska znaka najveći srećnici Venere u Jarcu. Za zemaljske znakove Bika, Device i Jarca, kao i za osobe sa ascendentom ili ličnim planetama u ovim znacima, period do 18. novembra biće najbolji u ljubavnom smislu.

Oni koji su zu dugim vezama uspeće da poboljšaju odnos sa partnerom i povrate bliskost. Sreća neće izostaviti ni Bikove, Device i Jarčeve koji su potrazi za svojom srodnom dušom i mogu se nadati značajnom susretu. Možda će to biti na neočekivanom mestu, ili u neočekivano vreme, ali vi ćete odmah osetiti varnice i tu energiju. Taj magični spoj duša, crvenu nit koja povezuje i koju nije tako lako prekinuti,piše Sensa.

Vodeni znaci Rak, Škorpija i Ribe će verovatno želeti da obnove stare veze i dožive zaboravljena uzbuđenja. Vazdušni znaci Blizanci, Vaga i Vodolija počeće da dokazuju međusobnu ljubav materijalnim stvarima. S tim u vezi, morate biti razumno pažljivi i stalno pratiti stanje vašeg budžeta, kako ne biste napravili velike troškove i povećali rizik od dugova. Vatreni znaci Ovan, Lav i Strelac imaju sve šanse da šarmom i predanošću osvoje srca suprotnog pola, ali je važno da budete oprezni sa obećanjima kako kasnije ne biste požalili zbog vlastitog preterivanja i hvalisanja.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR