Glas Javnosti

ONI SU ŠAMPIONI U TROŠENJU NOVCA! Ovi horoskopski znakovi nikada nemaju para

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ova tri znaka nikada nemaju para na kraju meseca. Lav, Strelac i Blizanci su šampioni u trošenju novca.

Lav
Apsolutni šampion u trošenju novca. Krenimo redom. Lav zna da zaradi ozbiljan novac. Vredan je i uvek se trudi da bude još bolji. Međutim, on je neko ko ne žali da poslednje pare da za divan kaput od kašmira ili za luksuzne salonke, iako u plakaru ima već 3 para. Lav je jednostavno takav, voli luksuz, voli i ume da troši novac. Takođe, zna i da poslednji dinar potroši u kafani na dobru pesmu, kvalitetno vino i na prijatelje.

Strelac
Večiti tinejdzer i Petar Pan. On ima svoj moto koji glasi: sada želim sve i odmah o posledicma ću ražmišljati sutra! I uvek bude tako jer je on Jupiterovo dete i sreća ga uvek na neki čudan način prati u životu. Takav odnos ima i prema novcu. Zadnji dinar daje za putovanje, za provod sa prijateljima. Uvek reaguje u trenutku, ne razmišljajući o posledicama. Voli da radi, ume da radi i zaradi novac, ali ga isto tako olako troši.

Blizanci
Najlepši osmeh astrologije! Šarmeri koji su u komunikaciji neprikosnoveni. Provod u gradu sa njima je zagarantovan. Uvek im se izvuku i poslednje pare jer ih troše na sve što im zadapne za oko. Blizanci obožavaju da troše novac na šoping. To može da bude šošing garderobe, šoping za dom ili jednostavno još jedan od sto kurseva komunikacije. Mnogo vole društvo, pa im dosta pare odlazi na "blejanje" po kafićima u gradu. To je znak koji nikada nema pare za "crne dane".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR