Glas Javnosti

VELIKI POSLOVNI HOROSKOP ZA AVGUST : Bikove očekuje veliki uspeh, a evo koji znak će se obogatiti ovog meseca

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Ovan

Mesečni horoskop za avgust 2023. godine donosi Ovnovima nove prilike koje podrazumevaju rizik. Bićete spremni da preduzmete sve što je potrebno, prihvatite izazove i pokažete sve svoje veštine. Ukoliko sarađujete sa ljudima iz inostranstva, budite na oprezu. Svaka usmena reč treba da bude i pismena, vodite računa o detaljima važnih ugovora.

Bik

Uspesi! Avgust 2023. godine biće obeležen drastičnom promenom u vidu pozicije ili finansijske situacije. Ovo je period kada ćete se uveriti da se sav mukotrpan trud isplatio, jer nagrade stižu sa svih strana! Konačno ćete ostvariti ono što ste dugo želeli, zato se spremite za slavlje. Zvezde vas podsećaju da sada ne bi trebalo da se opustite, već da održavate postignute rezultate.

Blizanci

Mesečni horoskop za avgust 2023. godine kaže da je ovo savršeno vreme za pokretanje privatnog biznisa ili promenu posla! Nezadovoljstvo koje vlada već neko vreme, nateraće vas da stvar preuzmete u svoje ruke i napravite korake koje ste odavno planirali. Nova poslovna sfera donosi važne kontakte koje mogu izuzetno da utiču na vaš dalji tok karijere.

Rak

Početak meseca ne obećava. Stvari će se dešavati van vaše kontrole, baš onako kako ne biste želeli. Brz tempo i mnoštvo obaveza za rezultat daju greške koje su teško popravljive, ali savet je da se potrudite da savlade sve prepreke. Ovo će biti mesec važnih lekcija, ali i sazrevanja kada je biznis u pitanju. Kraj meseca donosi boljitak, budite strpljivi.

Lav

Avgust predviđa odmor. Umorni ste od rigorozne organizacije, zbog čega ćete želeti da “prikočite” na poslovnom polju. Napunite baterije, naročito ako vaša sfera treba posebno da se spremi za jesenju sezonu. Ovo će biti mirniji mesec, bez naglih promena i vesti koje bi nešto mogle da promene. Uživajte u dosadašnjim plodovima rada.

Devica

Mesečni horoskop za avgust 2023. godine vam predviđa red, rad, disciplinu! Niko neće moći da vas zaustavi, čak će vam i najbliži skretati pažnju da se ne preforsirate. Zvezde vas savetuju da napravite balans između poslovnog i privatnog života, kako ne biste došli do tačke pucanja. Sredinom meseca bićete na ivici.

Vaga

Niste zadovoljni finansijskom situacijom, ali budite iskreni prema sebi i recite da li se uopšte dovoljno trudite. Ovo će biti period kada ćete se zaista ulenjiti, dok vas horoskop savetuje da se aktivirate više nego ikad. Biće naporno, ali istinski trud donosi nagrade. Ishod ide u vašu korist, ne oslanjajte se previše na tuđu pomoć.

Škorpija

Avgust donosi najveću prekretnicu! Spremni ste da učinite sve kako biste ponovo dokazali šta sve možete, a to će se i dogoditi. Nadređeni su zadovoljni vašim radom i postignutim rezultatima, možete da očekujete “odrešene ruke” za dalje poteze. Vaše ime i prezime će se daleko čuti, mnogi će vam čestitati i želeti vaše savete. Budite voljni da pomognete.

Strelac

Do 15. avgusta 2023. godine ne bi trebalo da potpisujete važne ugovore, podižete kredite ili obavljate velike novčane transakcije. Čuvajte novac, jer u drugoj polovini meseca stižu neplanirani troškovi. Ukoliko odigrate pametno, nećete ni osetiti odliv novca. Krajem meseca ste voljni da promenite monotoniju koju osećate, treba vam veliki izazov.

Jarac

Avgust prolazi mirno, naročito sam početak. Ovo je mesec koji bi mogao da se opiše kao “zatišje pred buru”, jer neće doneti velike promene. Postavili ste sve onako kako vam odgovara i tako će biti do samog početka jeseni. Više ste fokusirani na privatni, nego na poslovni život, ali krajem meseca možete da očekujete iznenadne novčane dobitke.

Vodolija

Mesečni horoskop za avgust 2023. godine vam predviđa da će vam sve ići lakše nego inače. Potrudite se da budete posvećeni i temeljni. Obaveze koje ste ostavljali za neki drugi period, mogu da se nagomilaju i da vam to baš bude teško. Podelite sve to na više delova, a mlađa ženska osoba može da vam bude od pomoći. Budite otvoreni za nove poslovne prilike u drugoj polovini meseca.

Ribe

Na poslu je sve idealno i baš onako kako ste planirali. Imajte u vidu da sve obaveze treba da završite do 25. avgusta. Od tada možete da imate manje finansijske poteškoće i zato budite oprezni sa kim sarađujete. Pazite na zadate rokove, kako kasnije ne biste osećali tenziju. Potrudite se da ne napravite nikakvu grešku.

Glas javnosti / M04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR