Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. FEBRUARA: Velike promene i prilike na ljubavnom i poslovnom planu

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

OVAN

Vaši pokušaji da nadređenom predočite prednosti svojih ideja ne nailaze na odobravanje, ne samo saradnika, već i autoriteta. Sada nije vreme da insistirate na tome. Povucite se i sačekajte povoljnije vreme.

Nezadovoljstvo u partnerskim odnosima se prenosi i na odnos sa prijateljima, bliskim rođacima. Pokušajte da sa partnerom rešite problem. Ukoliko donesete zaklučak da vam nikako ne ide, prekinite na vreme.

Mogući su problemi sa kičmom, kao i prelomi ramene kosti, što može biti veoma bolno.

BIK

Poslodavac vas sve više opterećuje novim obavezama, koje ne možete da postignete. Problem je u tome što nemate s kim da podelite obaveze jer je sve manje zaposlenih. Tome nije doprinela samo  pandemija korona virusa, već i loši odnosi prema radnicima.

Osećate da nešto nije u redu u partnerski odnosima. Postoji snažno mešanje druge osobe. Partner nije spreman iskreno da porazgovara s vama.

Grebuckanje u grlu, kašalj i temperatura vas teraju da se testirate što pre.

BLIZANCI

Planove koje ste postavili morate odložiti. Naročito ako se odnose na saradnju sa inostranstvom. To vam može poremetiti namere, ali ne zadugo. Uvek imate rezervni plan. Budite oprezni sa novcem.

Odnos sa partnerom je opuštajući, nikada bolji. Uživate u zajedničkim trenucima, razgovarate o budućnosti. Izdvojte se od drugih odlaskom na neku dalju destinaciju.

Kako imate probleme sa varenjem, vreme je da promenite režim ishrane. Izbacite masnu, začinjenu hranu, kao i gazirana pića.

RAK

Pobornik ste strpljenja i uviđavnosti, ali za neke greške u poslovanju kao i za netolerantno ponašanje nemate sluha. Sa nekim dugogodišnjim saradnicima ćete morati prekinuti saradnju, a sa novim saradnicima možete naći ono što vam je potrebno.

Ukoliko ste slobodni, očekujte novo poznanstvo preko prijatelja. Moguće da tu osobu već poznajete. Partner je zauzet, budite oprezni jer ste vrlo osetljivi.

Problemi sa sinusima praćeni jakim glavoboljama. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

Nedelja je vrlo teška za vas. Može doći do odlaganja ranije pripremljenih planova. Kako na neka  dešavanja ne možete uticati, pustite da nepovoljan period prođe. Budite strpljivi.

Emotivno, može doći do rušenja iluzija. Partner se konačno pokazao u pravom svetlu, a to vam se uopšte ne dopada. Odlučite da li možete da tolerišete neke stvari ili da stavite tačku na ovu vezu. Nema odlaganja.

Obratite pažnju na zglobove, kao i moguća istegnuća, pa i lomove.

DEVICA

Ovaj period je vrlo nepovoljan za bilo kakvo potpisivanje ugovora i sklapanje poslova. Niste koncentrisani, mogu vam promaći stvari koje će vam se kansije obiti o glavu. Ako ne možete to da izbegnete, pretpustite odluke bliskom saradniku.

Neverovatno koliko očekujete od partnera, a da o vašim potrebama i željama, niste prozborili ni reči. Partner ne može da sluša vaše potrebe.

Može doći do pada energije i imuniteta. Moguće da preterujete u dijetama kojih se vež neko vreme pridržavate.

VAGA

Obratite pažnju na svoje poslovno okruženje. Neprijatelj vreba iz prikrajka, smešeći se. Povedite računa o svemu što govorite jer se neke situacije mogu lako okrenuti protiv vas. Koncentrišite se, nemojte iznositi svoje ideje drugima, zadržite ih za sebe.

Budite oprezni. Vaša toksična emotivna veza ne obećava baš lepu budućnost. Za vas je bolje da je što pre završite. Niste srećni već duže vreme.

Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem, konsultujte se sa kardiologom. Eliminišite toksine iz svog organizma.

ŠKORPIJA

Puni ste energije i sve poslove završavate lako, bez napora. Odluke koje donosite donete su sa sigurnošću, bez ikakvih sumnji u negativan ishod. Ipak, ukoliko želite da započnete sopstveni biznis, pričekajte još neko vreme, sada vam aspekti nisu naklonjeni.

Ljubavno polje je povoljno prikazano. Osoba koju upoznajete u vama će pokrenuti osećanja, nežnost, koju niste očekivali.

Prijaće vam lagana šetnja, umerena aktivnost kao što je i plivanje. Važno je da se ne naprežete.

STRELAC

Vrlo ste jasni, obaveze vam ne oduzimaju previše energije. Volite da završite posao na vreme, što je moguće brže. Od saradnika očekujete da budu jasni i spremni da pokažu više interesovanja, kao i da daju predloge. Finansijama ste vrlo zadovoljni.

Ukoliko ste u vezi, sa partnerom nemate najbolju komunikaciju. Povukao se u sebe, što u vama budi sumnju u njegovu iskrenost. Pokušajte da ga navedete na razgovor, proniknite u suštinu problema.

Problemi sa mišićima, kostima, što ukazuje da je potrebno da se fizički aktivirate.

JARAC

Spremni ste da se potrudite kako biste finansijski bili zadovoljniji. Međutim, poslodavac vas je u nekoliko navrata razočarao. Nije ispoštovao deo dogovora, a od vas očekuje dobre rezultate, bez ikakve stimulacije za prespektivne poslovne ideje.

Za osobu do koje vam je stalo delujete vrlo misteriozno. Ne odajete svoje emocije lako. Potrudite se da postanete malo otvoreniji, videćete da će i dnos sa partnerom biti bolji.

Izbegavajte zadimljene, neprovetrene prostorije. Smanjite upotrebu cigareta jer je kašalj sada svakodnevan.

VODOLIJA

Potpuno ste predani poslu, dajete sve od sebe, a rezultati vam izmiču. Preispitujete se i počinjete da sumnjate u isparavnost svojih odluka. Prosto vam sada zvezde nisu naklonjene, važno je samo da ne izgubite sigurnost u sebe. U suprotnom se možete povući u sebe, postati destruktivni

Naravno, poslovna situacija negativno utiče na emotivno polje. Partnera ste potpuno zanemarili, opteretili ste se poslovnim neuspesima. Porazgovarajte sa njim, može vam pomoći.

Muči vas sve učestalija glavobolja. Proverite pritisa, jer može biti uzrok problema.

RIBE

Posao vam ne polazi za rukom, niste zainteresovani da bilo šta menjate, niti da donosite odluke. Gubite koncentraciju, pa je poželjno da ne donosite u ovoj nedelji bitne odluke, koje vas kasnije mogu koštati položaja, statusa, a i finansija.

Emotivno ste nezadovoljni. Svaka sitnica, svaki postupak partnera vam smeta. Zapitajte se da li je to samo prolazna kriza ili je gubitak potpunog interesovanja. Porazgovarajte sa partnerom.

Umorni ste i pospani, nemate dovoljno energije da se pokrenete i nešto promenite.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR