Glas Javnosti

MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Blizance čeka povećanje novca, Ribe privlače pažnju u ljubavi!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop za mart 2022. godine.

OVAN

Mart 2022. godine biće najuspešniji mesec za Ovnove. Zvezde će doprineti vašem duhovnom i karijernom razvoju. Glavna stvar je da se zalihe dobrog raspoloženja i optimizma obnove, sa osmehom je lakše prevazići sve prepreke. Zvezde upozoravaju i da su mogući stomačni problemi, pa manje opterećujte organizam teškom hranom ili alkoholom. Šetajte više na svežem vazduhu, ne preopterećujte se i opustite se. Nemojte se stideti svojih snova i želja, jer upravo u martu imaju šansu da se ostvare.

BIK

Prva polovina marta 2022. godine može biti prilično teška za Bika. Biće konfliktnih situacija na poslu ili u porodici, planovi će se drastično promeniti, planirana putovanja će morati da se pomeraju, biće kašnjenja u plaćanju novca. Ne brinite, u drugoj polovini marta stvari će ići uzbrdo i napredovaćete u mnogim poljima. Krajem marta sačekajte sjajnu ponudu, ali tokom meseca možete doživeti i slomove, slabost i apatiju. Zvezde vam savetuju da ostanete pozitivni i ne očajavate uprkos svim promenama.

BLIZANCI

Ovaj mesec je važan za vazdušni znak, jer je vreme za izvlačenje zaključaka i zavaranje starih sranica života. Na poslu vas očekuju povoljni dani praćeni mnogim novim svarima. Iako ćete se osećati pretrpani poslom i nećete znati kako da uradite sve zadatke u određenom roku, autoriteti će to očekivati od vas. Pokažite interesovanje i želju za uspehom, pa je krajem meseca moguće povećanje primanja. U ličnom živou, Blizanci će biti previše izbirljivi kada je reč o izboru srodne duše - svima lako pronađete manu. Pokušajte da uvidite koje kvalitete ima osoba koja vam otvoreno pokazuje simpatije. U ljubavi možete biti ozbiljno razočarani zbog velikih očekivanja.

RAK

Rakovi su umorni od stalnog koncentrisanja na aktuelne stvari, pa pokušavaju da urone u svoje uobičajeno odvojeno stanje. U oblasti profesionalnog zapošljavanja sve će teći uobičajeno. Opterećenje poslom može biti veliko, ali svi zadaci će biti poznati i neće izazvati paniku. Inače, zvezde poručuju da će sav uloženi trud biti jednako novčano nagrađen, tako da će Rak moći da se počasti još jednom lepom sitnicom ili nečim što odavno sebi želi da priušti. Mesec je povoljan za nova poznanstva, koja će se pokazati veoma obećavajućim. Usamljeni mogu da pronađu pravu osobu za sebe, a porodični i zauzeti Rakovi će konačno shvatiti da je njihov trenutni status gotovo savršen. Zvezde preporučuju da se aktivno bavite sportom kako biste bili zdravi i osećali se lepo. Jedino upozorenje - nemojte preopteretiti leđa, u martu će to biti vaša slaba tačka.

LAV

Mart nije najbolje vreme za rešavanje stvari. Štaviše, većina potraživanja protiv drugih biće potpuno nategnuta. Na poslu će situacija biti nestabilna i eksplozivna, isplivaće neke stare intrige i svađe. Lavovima se kategorički ne preporučuje da budu u centru skandala. Usamljene predstavnike znaka očekuje romantično poznanstavo. Ovo ne mora biti šansa za dugu vezu, ali možete se malo opustiti i dobro provesti. U vezama se rešavaju sukobi i počinje da vlada nežnost. Neočekivani troškovi za manje popravke mogu da vas izbace iz kolotečine, ali ne brinite, jer u martu nećete imati mnogo problema sa novcem. Zvezde Lavu predviđaju rizik od nesanice.

DEVICA

Devivcu čeka odlično vreme da sprovede planove koji su dugo odlagani. Možete lako da rešite dugogodišnje sporove ili da predate projekat koji nikako niste mogli da završite. Što se tiče karijere, biće potrebno malo ublažiti zahteve. Ne bi trebalo da pokrećete sopstveni biznis i sklapate nove ugovore. Provedite ovaj mesec pažljivo razmišljajući o poslovnim planovima i izgradnji odnosa sa partnerima - to će igrati važnu ulogu u budućnosti. Ni finansijska situacija neće biti previše ružičasta. Iznenađujuće, obično štedljiva Devica će stalno trošiti previše novca i vršiti nepotrebne kupovine. Početkom meseca moguća su poznanstva, ali na kraju marta tek se situacija može odvijati. U krugu porodice, predstavnici ovog znaka treba da se ponašaju tolerantnije i da ne reaguju na sitne razmirice.

VAGA

Mart neće biti najlakši period za Vagu. Pokušajte da se ne fokusirate na sukobe kako ne biste pokvarili odnos sa dobrim prijateljem. Na poslu ćete imati priliku da malo usporite i opustite se – mesec će proteći mirno, bez žurbe poslova i rokova. Astrolozi savetuju da postanete aktivni učesnik društvenih dešavanja kako biste se što bolje uklopili u tim. Ovo posebno važi za Vagu koja je nedavno promenila posao. Što se tiče finansija, treba da budete oprezni - postoji veliki rizik od prevare. Porodična Vaga će konačno osetiti da je spremna za proširenje porodice. U martu se ne očekuju nova poznanstva, ali se može očekivati neočekivano oživljavanje osećanja koja su odavno zahlađena.

ŠKORPIJA

Za predstavnike ovog znaka mart može biti period kada želite da drastično promenite svoj život. Ako već dugo želite da promenite mesto rada ili čak zemlju stanovanja, ovo je dobar period. Mesec će biti veoma uspešan za Škorpije zaposlene u oblasti poljoprivrede ili prehrambene industrije. Najverovatnije ćete biti unapređeni i novi krug u razvoju profesionalnih veština. Finansijska sfera vas neće zadovoljiti stabilnošću, ali dovoljno novca za finansiranje primarnih potreba naći će se u vašem novčaniku. Što se tiče ljubavi, Škorpija se može osećati sateranim u ćošak. Najviše problema uzrokuje ljubomora. Oslobodite se stresa kroz ples ili vežbanje.

STRELAC

Postoji rizik da ćete imati finansijske probleme. Na poslu, Strelac će morati da poveća nivo discipline i odgovornosti. Vaše redovno kašnjenje može napraviti probleme na poslu. Mesec obećava da će biti uspešan za Strelčeve koji su vezani za oblast prava i zakona. U martu se nećete žaliti na nedostatak finansija. Uz razumnu uštedu, možete čak i da uštedite za skupu kupovinu. Mesec nije pogodan za započinjanje novih romansi, pa će slobodni Strelčevi morati da se zadovolje društvom starih prijatelja. Što se zdravlja tiče, Strelac treba da se odrekne štetnih grickalica i brze hrane kako ne bi pogoršali stomačne tegobe.

JARAC

Glavni problem Jarčeva biće stalni stres. Prijatelji, kolege i porodica umorni su od vaših stalnih izgovora. Pošto su iscrpili svoje strpljenje, drugi će pokušati da vas menjaju. Umesto da ulazite u konflikt, pokušajte da izvučite sjajne zaključke. Mesec će biti povoljan za Jarčeve zaposlene u javnoj službi. Postoji velika šansa da ćete steći prijatelja koji može pozitivno uticati na razvoj karijere. Finansijska komponenta života neće vas zadovoljiti stabilnošću i prihodima. Prvi mesec proleća doneće Jarčevima neviđen nalet osećanja i emocija. Osoba za koju ste mislili da je samo prijatelj odjednom postaje predmet romantičnih misli. Porodični Rakovi treba više vremena da posvete domu i svojim bližnjima. Glavni zdravstveni rizik su povrede u domaćinstvu, pa budite oprezni sa vatrom i električnim aparatima.

VODOLIJA

Vodolije će morati da primene svu svoju istrajnost kako bi postigli planirane rezultate. Ne pokušavajte da koristite prijatelje u sebične svrhe, kako vas ne bi smatrali osobom bez časti i savesti. U profesionalnom polju očekuje vas blaga stagnacija. Iz nekog razloga, svetle misli će napustiti vašu glavu, tako da će svaki projekat proći sa naporom i oduzeti mnogo vremena. Na polju romantičnih veza očekuje vas neuspeh. Zvezde su odlučile da je vreme za pauzu. Ali ako već dugo strpljivo tražite jednu osobu, vredi biti aktivan - dobićete priliku da pobedite. Porodične Vodolije treba da umere nivo svojih zahteva. Vaša srodna duša može se umoriti od beskrajnih takmičenja i rasprava, što može dovesti do konflikta. Što se zdravlja tiče, više slušajte savete stručnjaka,piše Sensa.

RIBE

Ribe se konačno mogu opustiti i osloniti na svoju srećnu zvezdu. Mesec će posebno biti uspešan za Ribe koje se bave sopstvenim biznisom. Ako želite, možete čak i posvetiti se nekoj novoj poslovnoj ideju. Zvezde kažu da ćete moći da zaradite dovoljno. Treba da se čuvate nepoznatih partnera - jedan od njih nije sasvim pouzdan. Što se tiče ljubavi, sve će ići kao sat. Ribe će moći da privuku pažnju zanimljive osobe koja bi mogla biti predmet romantičnih snova. U porodici se vredi pridržavati taktike, ako porodica počne da se svađa, klonite se rasprava i ne dajte savete dok vas o tome ne pitaju. Što se tiče zdravlja, treba obratiti pažnju na detoksikaciju tela.

BONUS VIDEO: Crnogorska novinarka rešava enigmu gde je Brano Mićunović

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR