Glas Javnosti

NAJSREĆNIJI dani u nedelji za svaki horoskopski znak: Raku petak na subotu menja ŽIVOT, Jarcu se od OVOG dana otvaraju vrata

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Nije svaki dan rođendan - kažu, ali ipak, položaj zvezda može da nam donese više sreće "random" danom, nego za čuveni rođendan. Pročitajte horoskop i otkrijte kog dana ove nedelje su vam zvezde najviše naklonjene. Pa, se trudite da iskoristite najbolje što možete.

Ovan

Vaš najsrećniji dan je petak, 29. april. Iskoristite to da se oslonite na svoju intuiciju i zavirite duboko u srce, kako biste bolje razumeli sebe. Nakon toga će vam biti jasnije kakve promene treba da napravite da biste bili srećniji, kako piše Mondo.

Bik

Najsrećniji dan ove nedelje za Bikove je subota, 30. april. Ovaj dan označiće nove početke u vašem životu, ali će vam pomoći i da više verujete sebi. Konačno ćete shvatiti da ste vi ti koji najbolje znaju šta je najbolje za vas.

Blizanci

Najsrećniji dan ove nedelje vam je petak, 29. april. Merkur, planeta koja utiče na vaše misli i komunikaciju, pomoći će vam da neke odluke koje ste doneli sagledate iz drugog ugla. Imaćete hrabrosti da napravite promenu koja će vam poboljšati život.


Rak

Rakovima je najsrećniji dan petak, 29. april. U prethodnom periodu ste nailazili na prepreku za preprekom, ali od petka se sve menja. Sve će sada ići glatko, pa je ovaj dan idealan da napravite prvi korak prema nekom cilju koji ste sebi odavno postavili.

Lav

Lavovi, vaš najsrećniji dan je nedelja, 1. maj. Bićete veoma emotivni i usmereni na osluškivanje svog srca. To će se dobro odraziti na vaš odnos sa partnerom, jer ćete dozvoliti sebi da budete ranjivi i iskreno govorite o svojim osećanjima. Vaš odnos posle ovog dana biće mnogo bliskiji i jači.

Devica

Nasrećniji dan za Device je utorak, 26. april. Veza sa partnerom i uopšte odnosi sa bliskim ljudima će vam biti najvažniji. Bićete neverovatno šarmantni i privlačni suprotnom polu, optimistični do krajnje mere i razmišljaćete samo o dobri ishodima, ne o svojim strahovima.

Vaga

Najsrećniji dan vam je petak, 29. april. Fokus će vam biti na porodici i domu, a ako ste u prethodnom periodu imali bilo kakvih problema na tom polju, sada sve kreće nabolje. Shvatićete koliko na neke stvari možete da utičete i naučićete kako da prilagodite svoja očekivanja tako da možete da ostvarite svoje snove!

Škorpija

Najbolji dan ove nedelje vam je subota, 30. april, a to ćete posebno osetiti na polju ljubavi. Mogući su novi počeci, pa se potrudite da slušate šta vam srce poručuje, ovog puta ga ne ignorišite. To će vas sprečiti i da o svemu previše razmišljate, čemu ste ponekad skloni.

Strelac

Petak, 29. april je vaš najsrećniji dan. Neka odluka koju ste doneli, a koja se tiče ljubavi će vam se "vratiti" i moraćete ponovo da razmislite o svemu. Promenili ste se tokom ove godine, pa gledajte da sada donesete odluku koja je u skladu sa vašim "novim ja".

Jarac

Najsrećniji dan vam je petak, 29. april, kada ćete primetiti da sve krene unapred, a imaćete i neke nove prilike. Potrudite se da u svakom trenutku budete svesni koliko vredite jer će odluke koje sada donesete uticati na vaš život u narednim godinama.

Vodolija

Nedelja, 1. maj je vaš najsrećniji dan ove nedelje, kada ćete se povezati sa svojim emocijama i shvatiti koliko se dobro osećate. Vi ste snažni i veoma sposobni, ali to ne znači da nemate i svoju drugu stranu, mada ne volite da je delite sa svima. Pustite da vas srce vodi i bićete oduševljeni kako se sve odvija.

Ribe

Ribama je najsrećniji dan ove nedelje utorak, 26. april. Čitavog meseca su vam zvezde naklonjene, a danas posebno. Iskoristite dobru energiju koju vam šalju u sve aspekte života i razmislite o nekim prilikama koje vam se pružaju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR