Glas Javnosti

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI U MAJU OSTAJU BEZ PREBIJENE PARE: Tri stvari ni slučajno da ne rade! Samo tako će izbeći BESPARICU

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Horoskop za maj 2022. upozorava nekoliko znakova na moguće nevolje.

Dok će za neke znakove Zodijaka maj biti izuzetno uspešan i to na svim poljima, neki će narednog meseca gledati u prazan novčanik, prenosi Mondo.
Ruska astrološkinja Tamara Globa otkrila je koga to u narednom mesecu očekuje teška besparica... Savet  za sve koji će se naći u ovoj neprilici je da pokušaju da ne troše novac, ne zajme, niti drugima pozajmljuju i da se ne upuštaju u velike novčane transakcije - mogli bi mnogo da izgube!

Rak


Predstavnici ovog znaka imaju jedan veliki nedostatak - previše vole da troše novac. Nažalost, u maju će morati da se saberu i ograniče kupovinu nepotrebnih stvari. Velika je verovarnoća da će imati neke kvarove u domaćinstvu, a što će im dodatno iscediti kasu... Nipošto ovog meseca ne podižite kredit, zapašćete u dugove iz kojih ćete se teško izvući.


Škorpija

Iako stoje čvrsto na zemlji i nisu sklone rizičnim poduhvatima, savet Škorpijama je da se ne zaleću u maju i da ne troše novac bez preke potrebe. Mogući su nenadani gubici, neočekivani troškovi zbog čega je najbolje da prištede i da budu spremni. U narednom mesecu je moguće i da će menjati karijeru. Savet je i da smanje troškove.

Ribe

Vodeni znaci Zodijaka uvek imaju dve krajnosti - ili potroše sav novac koji su ostavili po strani ili štede do granice tvrdičluka, čak i tamo gde nema potrebe. Savet astrologa u maju jeste da ne "krckaju" ušteđevinu ni pod razno, kao i da vode računa o kućnim aparatima, ne ostavljaju ih uključene kako ne bi pregoreli. 

Bik

Postoji mogućnost da Bik uđe u sukob sa nadređenima, a savet mu je da istrpi i zauzda strasti, čak i ako je u pravu. Astrološkinja preporučuje i da izbegava nepromišljeno trošenje i da ne pozajmljuje novac, jer postoji rizik da ostane praznog novčanika. Ako postoje planovi koji zahtevaju ozbiljne troškove, onda je bolje da ih odlože na leto ili ranu jesen.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR