Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR: Pred vama je početak jedne divne ljubavne veze! (VIDEO)

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 22. februar i saznajte šta vam zvezde predviđaju

Ovan

Posao: Veoma važan poslovni sastanak proteći će uz male prepreke, ali ćete na kraju postići saglasnost i zaključiti važan ugovor.

Ljubav: Izazov na ljubavnom planu odvija se danas u okviru poslovne atmosfere i kraćih putovanja. Očaraće vas jedna Vaga.
Zdravlje: Glavobolja.

Bik

Posao: Danas očekujte neočekivano, jer će vam današnji dan doneti neočekivane preokrete u poslovnim dogovorima. Razgovor sa nadređenima proteći će u atmosferi bunta.

Ljubav: Poznanstvo sa jednom Devicom ili Vagom neće vas ostaviti ravnodušnim. Na vidiku je nova romansa.

Zdravlje: Solidno.Blizanci

Posao: Razgovor iza zatvorenih vrata sa vašim nadređenim može proteći u znaku nesporazuma. Potpuno suprotna gledišta zahtevaće kompromis.

Ljubav: Blizanci koji su u vezi ozbiljno razmišljaju o formalizaciji odnosa. Očekuje vas zajedničko planiranje.

Zdravlje: Alergija.

Rak

Posao: Pripremite rezervni plan i improvizujte rešenja da prebrodite neočekivane prepreke na poslu. Atmosferu spletaka i manipulacija izbegavajte po svaku cenu.

Ljubav: Pred vama je burna ljubavna romansa sa osobom koju možete da sretnete na nekom putovanju.

Zdravlje: Alergija.

Lav

Posao: Lavovi koji sarađuju sa inostranstvom mogu da naiđu na veoma teške poslovne saradnike. Situacija će zahtevati mnogo ustupaka.

Ljubav: Poznanstvo sa jednom Škorpijom ili Ovnom može vam doneti ulazak u veoma burnu, ali komplikovanu vezu.

Zdravlje: Tahikardija.


Devica

Posao: Današnji sastanak ili kraće putovanje mogu biti izuzetno uspešni i doneti vam značajan korak napred u karijeri.

Ljubav: Dopada vam se jedna osoba koja se prema vama ponaša po sistemu vruće-hladno. Osmislite taktiku kako da joj priđete.

Zdravlje: Solidno.

Vaga

Posao: Konfrontacija sa kolegama zbog raznih spletaka može obeležiti ovaj dan. Očekuje vas napeta atmosfera u razgovoru sa nadređenima.

Ljubav: Dvoumite se da li da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Pred vama je početak ljubavne veze, ali pod velom tajnosti.

Zdravlje: Solidno.

Škorpija

Posao: Jedan poslovni saradnik zadaje vam glavobolju i tvrdoglavo zastupa svoje stavove. Ključ uspeha biće vaše umeće lične prezentacije.

Ljubav: Privlači vas jedna pomalo ekscentrična i kontroverzna osoba. Između vas je moguća strasna, ali komplikovana veza.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.

Strelac

Posao: Ovaj dan biće posebno uspešan za one Strelčeve koji se bave trgovinom i finansijama. Moguće je iznenadno poslovno putovanje.

Ljubav: Previše ste okrenuti poslu i počeli ste da zapostavljate partnera. Promenite tu lošu naviku na vreme.

Zdravlje: Solidno.Jarac

Posao: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može pokazati prve finansijske rezultate. Uspeh kroz saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Očekuje vas susret sa veoma zanimljivom i privlačnom osobom na nekom putovanju. Međutim, veza na daljinu kasnije vam može teško pasti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija

Posao: Mars boravi u vašem znaku i donosi vam proširenje kruga saradnika. Ovaj period donosi vam primenu novih metoda rada i promenu u radnom okruženju.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom nema kontinuitet jer ste previše obuzeti svojim obavezama. Posvetite partneru više vremena.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe

Posao: Ključ uspeha sastoji se u tome da reorganizujete način svog poslovanja i primenite napredne ideje. Postoji mogućnost iznenadnog putovanja u inostranstvo.

Ljubav: Veliki broj izlazaka u ovom periodu može vam doneti priliku da upoznate svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Solidno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR