Glas Javnosti

MRAČNE PROGNOZE ZLATKA ŠUMADIJSKOG LEDE KRV U ŽILAMA: Evo šta nas čeka u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

Društvo
Autor: Glas javnosti

Poznati astrolog i vidovnjak Zlatko Šumadijski poznatiji kao kosmajski vilenjak otkriva za Glas javnosti šta nas čeka u bliskoj budućnosti.

Dogodiće se, kaže, pad manjeg asteroida u Tihi okean, što će izazvati veliki cunami i neopisivo velike poplave na istočnoj obali Amerike, kao i u Velikoj Britaniji i delovima Južne Amerike.

- Po pitanju Kosova i Metohije, doći će do stvaranja  Zajednice srpskih opština, koje će biti pod protektoratom Ujedinjenih Nacija i Vlade Sbije! To se može očekivati u junu 2022. godine – kaže vidovnjak.


 On predviđa da je veliki rat neizbežan.

- Stvar je u tome što NATO i Amerika neće napasti Rusiju, niti će se sukobi na svetskoj političkoj sceni odvijati u tom pravcu! NATO i Amerika će se voditi onom narodnom: „Đe ćeš na Rusiju? Jel si lud?!“. . . Međutim, do velikog rata će doći na Dalekom istoku! Najverovatnije da će nišani NATO snaga i Amerikanaca biti u poslednjem trenutku okrenuti ka Severnoj Koreji ili Iranu?! Najverovatnije je da će doći do iznenadnog napada na jednu od ove dve države navodno „zbog pretnji po opštu svetsku bezbednost“! To će im biti izgovori kao i prilikom napada na Irak i SR Jugoslaviju i pokušaje uništenja Sirije, Libije, Egipta, Tunisa,  kao i neuspelog svrgavanja Erdogana sa vlasti u Turskoj... Biće rata, ali će u poslednjem trenutku odustati od tenzija prema Rusiji i Kini, a izabraće mete izolovanog tipa da bi pokušali spašavanje američke ekonomije, mada nju više ništa ne može spasiti. Dakle svet će se tresti od velikog rata! - kaže Zlatko Šumadijski.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR