Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 18.JANUAR: Dan iskoristite da PODVUČETE CRTU, napori koje ulažete konačno će dati REZULTATE!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 18. januar i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

Ovan

Posao: Evo još jednog radnog dana gde će se sve odvijati u sporijem ritmu, najviše zbog činjenice da je neophodno sačekati i druge saradnike.

Ljubav: Višak slobodnog vremena mogli bi da usmerite ka voljenoj osobi, prioritet neka bude negovanje postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje: Bezmalo bez ijednog zdravstvenog upozorenja.

Bik

Posao: Drugi radni dan u sedmici Bikovima donosi manje zastoje u realizaciji već dogovorenih poslova, pre svega zbog sukoba interesa i nelojalne konkurencije. Budite uporni.

Ljubav: Potrudite se da što jasnije sagledate kompletnu situaciju pre nego što povučete određene poteze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Profesionalno angažovanje Blizanaca u punom radnom zamahu, trebalo bi da bude nastavljeno i danas. Dobro pročitajte pre nego što potpišete važne papire.

Ljubav: Vaša očekivanja u sferi ljubavi tokom ovog dana nisu velika, i možda je tako najbolje. Ni prateće okolnosti, ni razumevanje druge strane nisu vama naklonjeni.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Rak

Posao: Napori koje najtipičniji Rakovi ulažu da se prilagode novim profesionalnim okolnostima, konačno bi mogli da daju rezultate kakvi se očekuju.

Ljubav: Više lepih stvari možete danas očekivati na polju ljubavnih odnosa, a najvažnija se odnosi na prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Zbog nedostatka prave podrške, ovo nikako nije povoljan radni dan da Lavovi iznose ideje za pokretanje novih profesionalni projekata.

Ljubav: Astrološki aspekti danas vam nisu naročito naklonjeni, ukoliko ste namerili da u sferi ljubavnih relacija raspravljate o ključnim temama i problemima.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija, prehlade.

Devica

Posao: Relativno miran radni dan očekuje tipične Device. Eto prilike da se malo bolje reorganizujete i prilagodite novim poslovnim trendovima koji nadolaze.

Ljubav: Solidan dan u sferi ljubavi možete iskoristiti na više načina, a možda najinteresantniji biće razgovori o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Posao: Prilično naporan dan čeka većinu Vaga na poslovnom planu, naročito u segmentu posla koji se tiče organizacije i planiranja.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se bitno razlikuje od prethodnog u sferi ljubavnih odnosa. Finu komunikaciju sa dragom osobom ne treba potceniti.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan valjalo bi da Škorpijama prvenstveno posluži da podvuku crtu, i naprave dodatnu ličnu reorganizaciju, pre nego što prihvate nove poslovne obaveze.

Ljubav: Priča i duži razgovor vas čekaju u sferi ljubavi, samo što nema razloga za bojazan, jer bi posle toga trebalo da budete zadovoljniji postojećom situacijom.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta.

Strelac

Posao: Nije loš dan da većina Strelčeva uspešno odradi osnovne profesionalne zadatke. Malo vas može mučiti komplikovana zaostala papirologija.

Ljubav: Nedovoljna jasna vizija budućnosti i nedostatak prioriteta, glavni su razlozi zbog kojih danas možete biti pomalo izgubljeni u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Jarac

Posao: Nepremostivih prepreka na polju posla danas nema za Jarčeve, mada nije isključeno da dosta energije potrošite na sređivanje papiroloških formalnosti.

Ljubav: Dosta pažnje i pozitivne energije tokom ovog utorka dolazi do vas od strane drage osobe. Potrudite se da odgovorite makar na približno adekvatan način.

Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Bez promene na vašem poslovnom planu u odnosu na prethodni dan. Potrudite se da se nekako povučete u ilegalu i radite na miru.

Ljubav: Evo jednog dana u kome bi praktično sve moglo da vam ide na ruku u sferi ljubavi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Nemojte sebe preopteretiti dodatnim aktivnostima koje nisu prioritet. Posvetite dovoljno pažnje formalnostima i papirologiji koja je možda zaostala iz prethodnog perioda.

Ljubav: Nema nagoveštaja za krupna dešavanja na polju ljubavi tokom ovog utorka, ali vredi pokušati makar malo animirati pažnju drage osobe.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.


BONUS VIDEO: NOVAK SE VRATIO

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR