Glas Javnosti

PRATIĆE IH LOŠA SREĆA U 2022! Kineski horoskop otkriva ko ostaje bez NOVCA, a koga čekaju LJUBAVNI PROBLEMI!

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Kineski horoskop otkriva šta nas čeka u 2022. godini, a nekoliko znakova zodijaka treba da budu posebno oprezni.

Vo
Volovi u 2022. godini moraju da provere svaku informaciju i da budu veoma oprezni u sklapanju poslova – velika je verovatnoća da će se završiti neuspešno. Prijatelji i rođaci će insistirati da predstavnici ovog znaka preuzmu dodatne finansijske obaveze. Neće im biti lako.

Tigar
Tigrovi rizikuju da okrenu prijatelje protiv sebe i izgube "saveznike" u 2022. Takođe su mogući i problemi u ljubavi, čak je i pojačana agresija. Ne bi trebalo da preuzimaju sve brige na sebe i da se troše, bolje da se posavetuju i raspodele obaveze. Nikako im se ne preporučuje ni da se upuštaju u nepromišljene kupovine, troškare novac ili čak pozajmljuju. 

Koza
Koza je najbolje da se u novoj godini povuče i bude posmatrač, nikako da se meša u tuđe sukobe i posreduje. Ako se i sami nađu u nezgodnoj situaciji i budu primorani da se suprotstave nekome, spor neka rešavaju mirnim putem, inače će skandali dugo trajati i uništiti im reputaciju.

Petao
Petao u 2022. godini može ući u sukob sa Tigrom zbog žestokog temperamenta koji ne može da obuzda. U drugoj polovini godine trebalo bi da se kloni velikih kupovina i veoma pažljivo da rukuje novcem. Postoji velika verovatnoća da će ih prevariti neko blizak, prijatelji ili rođaci, piše Srbija Danas. 

Pas
Posebnu pažnju moraju da povedu oni koji su tek započeli ljubavnu vezu. Prema kineskom horoskopu, velike su šanse da će Pas naići na nestalnog partnera koji će ih prevariti i slomiti im srce. Budite na oprezu i ne verujte u sve što vam kaže, sklon je laganju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP