Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 18. FEBRUAR: Prijatno iznenađenje od partnera, ostavili ste SJAJAN utisak

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte horoskop za 18. februar i otkrijte šta vam zvezde predviđaju

OVAN

Današnji aspekti mogu vas postaviti u dilemu, jer po običaju sagledavate sve potencijalne ishode poslovne ponude koja izgleda vrlo primamljivo, ali ima u sebi i dozu rizika. Vaša raspoloženja su promenljiva, partner se može zapitati šta se to dešava sa vama. Nervoza.

BIK

Ovaj dan prolazi u znaku završnih priprema za rad na novom projektu. Očekuje vas rešenje nekog pravnog pitanja ili potpisivanje važnog ugovora. Ljubav na poslovnom putovanju ili sa osobom koju upoznajete preko posla. Uzbudljiv izlazak i početak nečeg novog. Više se odmarajte.

BLIZANCI

Novi elementi u radnom okruženju iziskuju dodatno prilagođavanje. Očekuje vas proširenje kruga dužnosti i dodatna odgovornost. Ljubavna avantura potpuno vas je prodrmala i razbudila sva vaša čula. Da li će sve ostati na nivou avanture, zavisiće od vas. Muči vas alergija.RAK

Danas se možete nači pred važnom odlukom, moguća je dilema jer to može imati dugoročne posledice. Sačekajte da steknete uvid u celokupnu sliku, pa tek onda načinite izbor. Nakupilo vam se negativnih poena što se tiče ponašanja partnera. Danas je dan radikalnih odluka, po sistemu „ili-ili“. Variranje pritiska.

LAV
Vaši pregovori su uspešno protekli. Ostavili ste sjajan utisak, a danas se možete baviti pravnom stranom poslovnog dogovora i papirologijom. Bilo da je u pitanju stari problem između vas i partnera ili nešto što se tiče dece, situacija će zahtevati kompromisno rešenje. Poteškoće sa disanjem.

DEVICA

Današnji izazovni aspekti mogu vam doneti probleme u komunikaciji s ljudima sa posla. Ljubav na prvi pogled i strastvena avantura mogu obeležiti ovaj period. Eto dokaza da čak i vi, hladnokrvni analitičar, možete zaboraviti na razum i prepustiti se uživanjima. Više se odmarajte.

VAGA

Prepreke na poslu i kritike nadređenih mogu podriti vaše samopouzdanje danas. Pribegnite diplomatiji i potrudite se da ispravite grešku. Promenljivih ste raspoloženja, pa se to može odraziti i na vaš odnos s partnerom. Veče vam donosi romantične trenutke s partnerom. Nervoza.

ŠKORPIJA

Težina u poslovnoj saradnji može se odraziti i kroz vaš odnos s nadređenima, pa je neophodan oprez da se ne bi sve pretvorilo u verbalni sukob. Ovaj period je pod takvim erotskim nabojem da se to može manifestovati kroz burnu ljubavnu avanturu, koja vrlo lako može biti i tajna. Početak artritisa.

STRELAC

Težina u poslovnoj saradnji može se odraziti i kroz vaš odnos s nadređenima, pa je neophodan oprez da se ne bi sve pretvorilo u verbalni sukob. Ovaj period je pod takvim erotskim nabojem da se to može manifestovati kroz burnu ljubavnu avanturu, koja vrlo lako može biti i tajna. Početak artritisa.JARAC

Odluke ovog dana odraziće se na dugoročnom nivou i mogu vam doneti finansijski uspeh o kakvom ste ranije samo sanjali. Ako ste u vezi, u ovom periodu se nalazite pred bitnim odlukama. Ukoliko već duže vreme niste zadovoljni partnerom, danas ćete poželeti da načinite ljubavni preokret. Reuma.

VODOLIJA

Danas uživate posebnu naklonost planeta. Akcenat je na rešenju pravnih pitanja i potpisivanju važnog ugovora, koji može označiti dugoročnu stabilizaciju na poslovnom planu. Očekuje vas produbljivanje odnosa s partnerom i važan zajednički dogovor o nekom putovanju. Više se odmarajte.

RIBE

Danas vas očekuje veoma važan poslovni dogovor, kao i proširenje saradnje sa inostranstvom. Problem vam mogu predstavljati samo prekratki rokovi. Na ljubavnom planu može doći do lepih i veoma uzbudljivih događaja s partnerom. Očekuje vas prijatno iznenađenje od partnera. Kašalj.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR