Glas Javnosti
posta

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZLATKA ŠUMADIJSKOG ZA 2022! GODINA ZALJUBLJIVANJA, OPŠTE KATARZE I PROCVATA!

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao Kosmajski vilenjak, predviđa da će 2022. godina nekima doneti procvat i preporod na svim poljima, neki će morati da povuku ručnu da ne bi psihički prsli, dok će jedan znak moći da digne sve četiri uvis, a jednom će godina u znaku šestice doneti velike peripetije i probleme.

OVAN: Pripadnici ovog znaka slobodno mogu da odahnu. Dolazi njihova godina koja će im doneti procvat i preporod! Tako da će ih pratiti sreća bukvalno na svim poljima! Ovnovi će doživeti opštu katarzu i sve će im ići od ruke. Mnoge pripadnike ovog znaka zadesiće nove ljubavi, drugi će pak dobiti nove poslovne ponude, a pojedine od njih očekuju glavne premije u igrama na sreću, pa se njima savetuje da se kockaju i kupuju srećke. Oni bi trebalo da ulažu u poslove ili inovacije u poslovanju. Sve će im se pozlatiti, što je novo i kreativno. Zdravlje: Neka povedu računa o živcima i kičmi. Može da im se javi bol u lumbalnom delu kičme, kukovima i nogama.

BIK: Pripadnike ovog znaka očekuje uglavnom stabilnost i svođenje računa iz prethodnih godina. Bikovi će shvatiti da će im 2022. godina biti odmorište na stubištu tih životnih i sudbinskih stepenica. Praviće planove i analize za budućnost. Oni će dobrano izanalizirati šta je bilo do 2022. godine i šta treba isplanirati za 2022. i nadalje. Tako da će im predstoji godina stabilnosti, kao i godina planiranja i odlučivanja. Bikovi će u 2022. zaista ispraviti mnoge greške iz prošlosti.  Zdravlje: Bikovi će u narednoj godini biti stabilnog zdravlja. Pripadnicima ovog znaka koji pate od hroničnih bolesti predstoji stabilizacija zdravstvenog stanja. NAPOMENA: Finansijski će biti izuzetno stabilni u idućoj godini. 

 BLIZANCI: Na emotivnom polju Blizanci će biti zaljubljeni i srećni! Tako da će skoro svim pripadnicima ovog znaka 2022. godina biti godina ljubavi, zadovoljstava i sreće. Biće im to jedna lepršava i uspešna godina na svim poljima, ali naročito na polju ljubavi. Imajući u vidu da je 90 odsto pripadnika ovog znaka verno i  marljivo radilo do kraja 2021. godine u narednoj bi mogli da se posvete uživanjima od zarađenog novca, da malo proputuju sa voljenim i dragim bićima. Zdravlje: Ženski pripadnici ovog znaka mogli bi otići preventivno na mamograf i kod ginekologa na pregled dojki i reproduktivnih organa, dok muški pripadnici ovoga znaka treba da prekontrolišu zdravlje prostate.   

RAK: Odlična godina za sve Rakove! Skoro svi pripadnici ovoga znaka imaće jednu radnu i poslovno uspešnu godinu, kao i emotivne i ljubavne sreće! Slobodni pripadnici ovoga znaka napokon će pronaći svoje srodne duše, dok će zauzeti Rakovi živeti pun gas sa svojim partnerima. Biće putovanja, provoda, slatkih egzibicija i perverzija, ali Rakovi će svakako živati u ljubavnim zgodama. NAPOMENA: Mnogi Rakovi imaće mogućnosti promena posla i radnih mesta, ali moj savet je da pre bilo kakvih odluka u tom pravcu dobro razmisle da li to zaista vredi uraditi. Zdravlje: Treba da pripaze na zdravlje želuca, digestivnog trakta, kao i živaca jer nervna napetost može da bude burna.

LAVOVI: Pripadnici ovog znaka imaće godinu satkanu od iznenađenja, a 95 odsto toga će činiti lepa dešavanja! Svi pripadnici ovog znaka zasijaće i zablistaće punim sjajem u 2022. godini, pa će im svi ostali zavideti i biti ljubomorni na njih. Svi pripadnici ovoga znaka u idućoj godini treba da nose amajlije, zaštite, zapise da ih čuvaju od urokljivih ljudi i tuđe zlobe, pakosti i podmuklosti. Nosite te amajlije i zaštite kako bi vas čuvale od uroka, magija, negativnih energija, mada će vam 2022. biti izuzetno naklonjena i dobra, naročito period od aprila do novembra. Lavovi će u idućoj godini biti izuzetno dobro raspoloženi, kreativni, pa čak i malo luckasti u svojim idejama, ali će svakako tim idejama oduševljavati prave prijatelje i sebi draga bića. Poslovno - materijalna strana kod Lavova biće standardno dobra. Mogući su vanredni dobici od sudskih presuda ili neočekivani prilivi para. Zdravlje: Da obrate pažnju na vene, na zdravlje kože, moguće čireve na koži, masna tkiva, kao i bolove u nogama zbog proširenih vena, a moguća su okoštavanja i ukočenost.  

DEVICE: Savetujem im da uspore i povuku ručne kočnice! Device su dugo vremena izložene poslovnim pritiscima, kao i posledicama svih životnih prilika i neprilika. Device su svi smatrali dežurnim personama, da ne kažem konjima za vuču i rad, a 75 odsto pripadnika ovog znaka to zaista i jeste. Uvek su tu da podmetnu grbaču tamo gde drugi ne bi postavili ni mali prst. Iz tog razloga im savetujem da malo odmore, ohlade mašine kako ne bi došlo do pregrevanja baterija. Treba resetovati svoje potencijale, treba više relaksacije i opuštanja, kako ne bi imali problema sa psihičkim zdravljem. Device će u 2022. biti veoma uspešne. Čak i kada se u radu budu angažovale svega 20 odsto, rezultati njihovih poslovnih uspeha biće stopostotni. Znači, njim savetujem da odmaraju, meditiraju i pune svoje baterije na svakom mestu i u svakoj prilici. Setite se kafana, putovanja, letovanja, zimovanja, što više i što duže odmora i zabave. Zdravlje:  Device najpre da vode računa o psihičkom zdravlju.

VAGE: Pripadnicima ovoga znaka predstoji period kada će moći da odahnu. Za Vage će 2021. godina biti period opuštanja i  radovanja. Neke loše i ružne stvari i pojave koje su mnogi pripadnici ovoga znaka imali u proteklom periodu naredne godine će moći da zaborave. Za Vage će 2022. biti godina pozitivnosti, putovanja i lepih dešavanja, kao i godina sreće u svakom pogledu. Slobodno mogu da kažem, da će Vagama da svane, pa će raditi, zarađivati i to lepo, dok će sve ružno i negativno generalno proći. Zdravlje: Vage neka pripaze na zdravlje kože, da se ne izlažu previše solarijumima ili sunčanju. Moguća je pojava limfnih otoke, čvorove i čireva, kao i masnih tkiva.  

ŠKORPIONI: Predstojeća godina pripadnicima ovog znaka neće biti posebno naklonjena i Bog zna koliko uspešna. Naprotiv za sve pripadnike ovoga znaka godina šestice doneće velike peripetije i probleme, pa će mnogi Škorpioni ostati bez posla! Pojedini će se razvesti ili razići od partnera, dok će se drugi posvađati sa dugogodišnjim prijateljima, kumovima, ili sa rodbinama i familijama. Moj savet Škorpionima je da najpre zaborave da postoji pravda, pravičnost i poštenje u 21. veku i da ne pokušavaju ljudima oko sebe, bilo da je reč o  poslovnim saradnicima ili rodbini, da govore istinu u lice! Ne, nikako to nemojte raditi jer je nepotrebno. Tako ćete samo izazivati svađe, rasprave i praviti nepotrebne sukobe, čireva u stomaku. Ženski pripadnici ovoga znaka da obrate pažnju na digestivni trakt i zdravlje ginekološko-reproduktivnih organa, kao i živce jer sve to može da vam se obije o glavu. NAPOMENA: Što budete bili veće diplomate u odnosima sa ljudima iz vaše neposredne okoline to će vam godina biti lakša i lepša! U suprotnom, u koliko budete terali mak na konac sve će vam se obijati o glavu. Poslovno i materijalno biće vam osrednje dobra godina. Zdravlje: Muški pripadnici ovoga znaka da se pripaze stresa.  

STRELAC: Svi sipadnici ovog neukrotivog horoskopskog znaka mogu očekivati izuzetno poslovnu i radnu godinu, sa dosta finansijskih zarada i dobitaka. Strelčevi nisu naučili da ih neko uslovljava, da im nameće obaveze, ne vole puno da im drugi šefuju i da im nameću obaveze, pa će pripadnici ovog znaka često biti nervozni, napeti, varničiće od pritiska i nametnutih poslova i obaveza. Najbliža i neposredna okolina Strelčeva moraće da bude  izuzetno tolerantna,  jer će mnogi pripadnici ovog inače hedonističkog znaka biti izuzetno naelektrisani, kao nuklearne centrale, kada su posao i zarada u pitanju. Bez obzira na sve, Strelčevi će uspevati nekako u svom tom haosu, koji ih očekuje u 2022. godini, da nađu za shodno da ne zapostavljaju svoje partnere i da održe ustaljene navike. Ljubavni život Strelaca zavisiće od tolerancije njihovih partnera. Slobodni pripadnici ovog znaka biće hiroviti i razuzdani kao obično. Ne računajte da će te uspeti da vežete slobodnog Strelca za sebe u 2022. godini. Kome to bude pošlo za rukom, svaka čast. Sa druge strane, zauzeti Strelčevi biće verni svojim partnerima i razmišljaće isključivo o materijalnim stvarima. Zdravlje: Treba da paze na nervni sistem, na količine unetih suplemenata kako ne bi imali probleme sa krvnim šećerom i krvnim pritiskom.   

JARAC: Pripadnike ovog znaka čeka jedna fenomenalno lepa, stabilna i mirna godina. Jarčevi če imati godinu opuštanja i sagledavanja postignutog u njihovim životima. Jarčevi će biti pošteđeni bilo kakvih stresnih situacija i događaja. Njima će se događati samo lepe stvari u idućoj godini. Nezaposleni Jarčevi dobiće rešenja za stalni posao. Mnogi će napredovati u karijeri, tako da će u 2022. biti materijalno stabilni. Jarčevi će imati i idiličnu emotivnu sliku, ljubomorno će čuvati svoje partnere i svoje ljubavi, jer koliko god da im spoljašnjost hladna,  oni su ipak posesivni prema svojim partnerima, ključi su im strast i seksepil. Spoljašnji izgled Jarčeva često zna da zavara. Zdravlje: Da pripaze na kardiovaskularni sistem i pluća.

VODOLIJA: Većina pripadnika ovog znaka u 2022. godini imaće pravu godinu Vodolije. Mogao bi slobodno reći da će se Vodolije vratiti na fabrička podešavanja i resetovanje, što znači da im se vraća njihova razuzdanost, vedrina, životni optimizam, kao i druženja, zaljubljivanja i sreća. Tokom čitave 2022. godine mnoge Vodolije biće poslovno uspešne i mogu očekivati novčane prilive tokom cele naredne godine. Zdravlje: Treba da obrate pažnju na kardiovaskularni sistem, posebno na zdravlje vena i krvnih sudova, da se paze oštrih predmeta i da pripaze na kičmu i želudac. NAPOMENA: Neka pripaze na trošenje para i da li treba da investiraju novac u neke poslove da ne bi pogrešili.

RIBE: Kada su Ribe u pitanju 2022. godina generalno neće biti baš posebno naklonjena. Tako da bi Ribe trebalo da se primire, povuku u duboke tople vode ili da se prepuste da ih struje života same nose. Ribama savetujem da ne talasaju puno, da ne čačkaju sudbinu i da ne izazivaju životne prilike ili neprilike! Njima će predstojeća godina biti dobra za adaptacije kuća i stanova, kupovinu novih, ulaganja u placeve, zemlju, kupovinu automobila, nameštaja i slično. Nikako im ne savetujem emotivna talasanja, razvode, svađe sa partnerima i rasturanje brakova niti ulaganje u ortačke poslove. Za njih važi ona narodna izreka „u se i u svoje kljuse“, pa neka se pruže onoliko koliko im je ćebe dugačko jer će tako bolje proči. Zdravlje: Ribe bi trebale da vode računa o zdravlju očiju i limfnom sistemu, da se paze trovanja hranom. NAPOMENA: Ne treba da se kockaju u 2022. godini.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas ispričala psihoterapeutu šokantne detalje o svom životu...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR