Glas Javnosti

HOROSKOP ZA 14. NOVEMBAR: Nove ljubavi i važne vesti na poslu

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pročitajte dnevni horoskop i saznajte šta vam zvezde predviđaju za nedelju, 14. novembar 2021. godine

OVAN

Čekate neke važne vesti na poslu. Moguće je da ćete uskoro imati osećaj velikog olakšanja na ovom polju. Iako niste spremni za novu vezu, imate udvarača koji je uporan i ne odustaje od vas. Manji problemi sa nesanicom.

 BIK

Ostvarili ste poslovni napredak koji ste želeli i zadovoljni ste svojom poslovnom pozicijom. Radujete se komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Jedno u drugome nalazite ono što vam je potrebno. Problemi zbog napetosti.

BLIZANCI

Svesni ste problema na polju posla. Važno je da budete spremni i da se sa njima suočavate. Očekuje vas faza koja vam donosi novu ljubav. Spremni ste za nove avanture i izazove na ovom planu. Nemate veće probleme sa zdravljem.

RAK

U narednom periodu ćete ostvariti promene koje ste želeli na polju posla. Dobar je period pred vama. Moguće je da sa voljenom osobom imate neku manju distancu koja vam čak i prija. Problemi sa cirkulacijom.

LAV

Oslobodili ste se svih kočnica koje ste imali i sada ste spremni da se maksimalno posvetite poslovnom napredovanju. Vi imate velika očekivanja kada je u pitanju voljena osoba. Zdravlje vam ide na bolje, piše Glossy.

DEVICA

Današnji dan je prikazan kroz promenljivo i nestabilno stanje na polju posla. Niste zadovoljni siuacijom. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Očekuje vas poboljšanje vašeg odnosa. Manji problemi sa hormonima.

VAGA

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neku novu priliku na ovom polju. Spremni ste da prihvatite nove šanse. Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju ljubavno polje. Dosađujete se. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika da na poslovnom polju pokažete da ste ekspert u svom zanimanju. Danas ćete veoma lako ostvariti dobar odnos sa voljenom osobom. Posvećeni ste jedno drugome. Dobro se osećate.

STRELAC

Današnji dan vam donosi pozitivne preokrete. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite poslovne probleme. Moguće je da počinjte da sumnjate u vašeg partnera i u obećanja koja vam on daje. Zdravlje je solidno.

JARAC

Dan vam je jako povoljan za poslovno polje. Spremni ste da se posvetite važnim zadacima. Ako ste u potrazi za novom osobom u vašem životu, uskoro će vam se desiti takvo poznanstvo. Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

Ukoliko sada pokažete da ste odgovorni i spremni da se posvetite poslu, kasnije ćete za to biti nagrađeni. Jako vam smetaju nepovoljne okolnosti u kojima se odvija veza sa voljenom osobom. Manji problemi sa grlom.

RIBE

Ukazaće vam se prilika da dođete do boljeg radnog mesta u narednom periodu. Moguće je da ćete primetiti novu osobu koja će vam postati jako simpatična. Želite ljubavne promene. Nema naglašenih problema sa zdravljem.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR