Glas Javnosti

EMOTIVCI KOJE JE LAKO PREVARITI: Ova četiri horoskopska znaka možete prevesti ŽEDNE preko vode

Horoskop
Autor: Glas javnosti

Postoje horoskopski znakovi koji su zbog svoje naravi, posebno dubokih emocija kojima raspolažu, podložniji manipulaciji u ljubavnim vezama nego ostali znakovi.

Kada nekoga zavole, mogu zažmuriti na sve loše strane svog partnera i ignorisati njihove pokušaje kontrole.

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku često se izgube u ljubavnim vezama. Vole izlaziti, upoznavati ljude i družiti se, a to daje priliku njihovom partneru da iskoristi situaciju i manipuliše njima. Kada vole, slepi su na partnerov uticaj na njih i neće se zauzeti za sebe niti suprotstaviti se, a sve zbog ljubavi koju osećaju. Većinom završavaju povređeni.


Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju duboke emocije prema partneru. Oni im postaju celi svet i zbog toga su osetljivi. Dugo im treba shvate stvarne namere svog partnera jer često zanemaruju sve znakove koji se pojavljuju tokom veze.

Vaga

Po prirodi, Vage su poprilično nesigurne. Perfekcionisti su kada je u pitanju balansiranje poslova, no neodlučni su i ne stoje iza svojih reči što njihovim partnerima daje priliku da manipulišu njima. Vage veruju u istinsku ljubavi i stoga se ne suočavaju s problemima već pogoduju nerazumnim zahtevima svog partnera.

Strelac

Strelci imaju meko srce i često slede trag koji im pokazuju njihovi partneri. Često se lako pouzdaju u ljude, a nakon što poveruju da je njihov partner u pravu, nikada to ne dovode u pitanje. Strelac nikada ne traži logiku iza onoga što njihov partner govori i ovaj stav njihovog partnera dovodi u poziciju pogodnu za manipulaciju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR