Glas Javnosti

TRI znaka Zodijaka kojima RETROGRADNI Merkur donosi veliku sreću u LJUBAVI

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kad Merkur krene retrogradno, svi koji veruju u astrologiju jedva čekaju da se ova planeta "vrati na pravi put".

Astrolozi najavljuju da bi do 3. juna, pa i desetak dana kasnije, pripadnici tri znaka Zodijaka mogli da pamte ovaj period po velikoj sreći na ljubavnom planu.

1. Ovan

Pripadnici ovog vatrenog znaka lako se mogu zaljubiti u osobu koju su do sada smatrali prijateljem. Uticaj retrogradnog Merkura nateraće mnoge Ovnove da ljude kojima su poklanjali poverenje počnu da gledaju u drugom svetlu, iz emotivnog ugla.

Ono što je najbolje, Ovnovi neće morati mnogo da se trude da bi prijateljsku vezu pretvorili u ljubavnu bajku, biće dovoljno samo da pokažu svoje romantično interesovanje prema dosadašnjem prijatelju/prijateljici kroz nekoliko gestova i on/ona će odgovoriti na isti način.

2. Bik

Mnogim Bikovima koji su dugo tragali za srodnom dušom retrogradni hod Merkura u Blizancima donosi sudbinsku ljubav. To može da bude osoba iz vaše davne prošlosti sa kojom ste izgubili kontakt, ali i neko koga ste nedavno upoznali i odmah shvatili da je idealan za partnerski odnos.
Astrolozi savetuju da se prepustite osećanjima, jer bi ovo mogla da bude ljubavna priča na duge staze.

3. Vaga

Pripadnici ovog vazdušnog znaka odavno gaje simpatije prema osobi koju su upoznali preko posla, ali se nisu usuđivali da započnu ljubavnu priču, jer ne žele da mešaju poslovno i privatno. Moguće je i da postoji razlika u godinama kao dodatni "kamen spoticanja".


Retrogradni Merkur nateraće Vage da promene mišljenje i da "otpuste kočnice", što će ih uvesti u najlepšu ljubavnu priču kakvu nisu mogle ni da zamisle, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR