Glas Javnosti

Zašto vam ljubavne veze propadaju otkriva horoskop

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Škorpija ima tendenciju da kontroliše svog partnera zbog toga što se plaši da će izgubiti voljenu osobu.

Ovaj strah od povređivanja može se takođe manifestovati u izbegavanju ozbiljnih odnosa. Potrebno je razumeti da je prekid prirodni deo života. To nije neuspeh, već lekcija.

Ukoliko vam se čini da u svakom odnosu s muškarcem nailazite na slične probleme, verovatno u nečemu konstantno grešite. Kao u mnogo čemu i u rešenju ovih problema horoskop vam može mnogo pomoći.


Ovan

Još uvek se takmičite sa svojim partnerom.

Kao zodijački znak Ovan, možda imate tendenciju da se takmičite sa svojim partnerom. Nažalost, to se ne događa samo tokom društvenih igara. Ponekad se vaša želja za takmičenjem tiče sitnica, na primer, ko prvi koristi toalet ujutro ili ima više prijatelja na Instagramu. Ponekad su to ozbiljnije stvari: iznos zarade ili odlučivanje o kućnom budžetu.

U slučaju “gubitka” možete čak osećati frustraciju ili ljubomoru. Pokušajte da budete svesni svog ponašanja, zahvaljujući čemu ćete moći da kontrolišete želju da budete bolji. Dajte ponekad “pobedu” svom partneru. Ne ljutite se što je imao bolje poslovno putovanje ili što je kupio skuplji sat.

Bik

Previše pažnje posvećujete materijalnim dobrima.

Bikovi vole sve što je lepo i skupo. Nažalost, ova slabost na luksuz često se prevodi u njihove odnose s drugim ljudima. Ako ste zodijački znak Bik, moguće je da uvek tražite najsofisticiraniji restoran, najbolji hotel na odmoru i sve poklone koje ocenjujete prvenstveno po ceni.

Ova potraga za luksuzom čini da izgubite sposobnost da uživate u malim stvarima, a čak i najmanja neprijatnost pokvari vaš romantični beg. Počnite da uživate u domaćim palačinkama, cenite nematerijalnu vrednost suvenira ili poklona od partnera. Sve što je najbolje ne mora biti najskuplje.

Blizanci

Ne možete iskreno govoriti o svojim emocijama.

Problem s Blizancima može biti u tome što nisu pouzdani. Ni pod kojim okolnostima ne žele da povrede osećanja druge strane, zato umesto da kažu ono što im je na srcu, dugo vremena odlažu razgovor vezan za pravu temu.

Nažalost, na ovaj način nije moguće izgraditi partnerski odnos. Potražite hrabrost da kažete istinu o važnim pitanjima. Zapamtite da se skrivanje na duge staze može nazvati jednostavnom prevarom. Budite iskreni prema sebi i svom partneru.

Rak

Dajete malo prostora svom partneru.

Kada od vikend izlaska po pabovima više volite veče pod pokrivačem u rukama vašeg voljenog, onda ste tipičan Rak. Iako uopšte nema ništa loše u tome, pazite da ne preterujete. Ako niste godinu dana izašli zajedno, verovatno ste se zaglavili u školjci i niko to neće trpeti zauvek.

Kao prvo, takav odnos može postati pretežak za drugu stranu. Drugo, razmislite da li je vašem partneru dosadno. I treće razmislite o tome šta ćete učiniti kada se vaša veza završi. Bez bliskih prijatelja i hrabrosti da se sretnete s nekim, brzo ćete se osećati napušteno i usamljeno.

Lav

Fokusirate se samo na sebe.

Verovatno nemate problem da pričate o sebi ili govorite o svojim osećanjima. Međutim, postoji još jedna prepreka na horizontu. Za vreme društvenih događaja ne dopustite mu da dođe do reči, a prostor u svom domu uredite samo prema vašim željama.

Naučite da slušate, poštujte različita mišljenja, dozvolite partneru da bude zvezda večeri. Zapamtite da niste uvek najvažniji.

Devica

Vi ste perfekcionista.

Kada je u pitanju profesionalna karijera, vaš perfekcionizam je sto posto prednost. U privatnom životu, to može da stvori mnoge probleme. Ne možete pustiti, uvek imate nešto za šta ste krivi, a predavanje je zapravo vaš hobi.

Međutim, kada vam je stalo do partnera, morate prestati. Umesto kritike, počnite da prihvatate. Neka planira vaše odmore, kuva večeru ili samo leži na kauču. U privatnom životu, sve ne mora biti savršeno. Ako se ne slažete s tim, uvek ćete biti nesrećni.

Vaga

Izbegavate sukobe.

Kao Vaga, verovatno ste izuzetno lepa i pomirljiva osoba. Iako je generalno to dobra stvar, vaš konflikt lako može postati nedostatak. Naravno, konstantno brbljanje nije za bilo kakvu vezu, ali guranje problema ispod tepiha takođe nije dobro rešenje. Nedostatak hrabrosti da se kaže ono što mislite vas može dovesti do dve situacije: ili ćete početi da budete pasivno-agresivni ili ćete biti sami.

Iako će vaš odnos izgledati savršen sa strane, emocije će početi da se gube iznutra. Izađite iz zone udobnosti i počnite da budete iskreni. Možda će vam biti potrebna dobra knjiga na tu temu ili savet psihologa.

Škorpija

Vi se stalno plašite gubitka partnera.

Kao zodijački znak Škorpija, možda imate tendenciju da kontrolišete svog partnera. Nažalost, plašite se da ćete izgubiti voljenu osobu. Naravno, druga strana bi trebalo da bude posvećena vama, ali ne možete očekivati da će vam to dokazivati na svakom koraku.

Ovaj strah od povređivanja može se takođe manifestovati u izbegavanju ozbiljnih odnosa. Ne želite da budete napušteni, tako da gradite zid i ne dopuštate sebi da se zaljubite. U ovom slučaju, ne samo da povređujete sebe, već i svog partnera. Morate razumeti da je raskid prirodni deo života. Ne tretirajte ih kao neuspeh, već kao lekcije.

Strelac

Prebrzo vam postane dosadno.

Prvi izlazak, lepe reči, noviteti… to vas uzbuđuje. Međutim, kako se odnos razvija, većina tih iskri nestaje. Hvatanje novih iskustava čini vas predodređenim da skačete s cveta na cvet. Uvek mislite da zaslužujete više, da vas negde nešto bolje čeka. Nažalost, na ovaj način možete izgubiti zaista veliku ljubav.

Ako vaš partner nije dovoljno uporan, jednostavno ćete ga ignorisati ili zanemariti. Mi vas upozoravamo – onda možete zažaliti. Vreme je da shvatite da nije svaki dan avantura života. Prestanite da tražite nova iskustva van odnosa i fokusirajte se na razvoj odnosa i upoznavanje sa svojim partnerom.

Jarac

Previše pratite tradiciju.

Jarac voli tradiciju, zato ponekad pridaje previše važnosti starim običajima. Nažalost, njihove navike mogu se pretvoriti u restriktivna pravila i dosadne šeme. Razmotrite namećete li ponekad svoje preferencije i mišljenja partneru.

Večera koju želite da jedete samo u jednom restoranu, na odmor uvek idete u hotel pored mora, a Novu godinu stalno provodite u planinama. Slušajte šta vaš partner želi, za promenu. Dozvolite sebi da razgovarate o nečem novom, dopustite sebi da prekršite pravila. Počnite da budete otvoreniji i spontaniji.

Vodolija

Nikad ne tražite pomoć.

Traženje pomoći može biti teško za bilo koji znak Zodijaka. Međutim, Vodolijama to često najteže pada. Oni ne mogu da razgovaraju sa svojim voljenima o problemima. To ne menja činjenicu da i njima, kao i mnogima, treba razgovor i podrška s vremena na vreme.

Prihvatite da čak i kao individualac ne možete sve da nosite sami. Počnite otvoreno da pričate o svojim brigama i potrebama.

Ribe

Postajete zavisni od svog partnera.

Kao zodijački znak Ribe, možda imate problem sa preteranom vezanošću. Što ste duže u vezi, postajete manje nezavisni. Počinjete da ličite i imitirate navike, preferencije pa čak i jezik koji koristi vaš partner. Blizina počinje da postaje opasna.

Postajete mentalno slabi i vaš partner se brzo može umoriti. Naučite da razdvojite svoj život od života druge strane. Vodite računa o sopstvenim interesima, prijateljima i aktivnostima. Sami donosite više odluka. Cenite sebe umesto da stalno gledate u partnera, prenosi Atma.hr.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR