Glas Javnosti

S kojim horoskopskim znakom ćete imati najbolji seks u životu

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Neki horoskopski znaci kojima je seks uvek na prvom mestu poznati su po tome što su sjajni u krevetu.

Tu spadaju Škorpija, Ovan, Lav, Vaga i Bik. Mnogi od tih istih znakova znaju da budu i pomalo čudni u krevetu. To ne bi trebalo da bude previše iznenađujuće, zar ne?

Škorpija

Seksualni stil: Svi znaju da Škorpije vole da se igraju prljavo u krevetu, ali ne shvataju svi koliko su pronicljive. Tajanstvena, intenzivna Škorpija može biti divlja, ali ona više voli celibat nego mlaki seks. Zanima je transformativno vođenje ljubavi, a ne samo 20 minuta misionarenja.

Seksi Škorpija, koja ne razume frazu “nijanse sive”, ili je potpuno nezainteresovana ili je u potpunosti fokusirana na vas. Kada odluči da ste vi ta osoba, pokazaće vam besmrtnu ljubav i mračnu erotsku akciju. Ako želite da budete sa Škorpijom, počnite da radite na svojoj izdržljivosti i pripremite se.

Seksualno kompatibilni znaci: Rak, Ribe, Blizanci, Vaga, Vodolija.

Šta ih pali: Razumevanje. Kada znate šta voli vaša draga Škorpija, uradite to za nju. A ako vas zanima da budu submisivni, ovo bi bio znak kome biste, nadamo se, mogli ponuditi konopac i bič. Škorpije se ne plaše malo grubosti.

Šta ih ne radi: Glupani i nasrtljivi ljudi. Ako mislite ili pokušate da potvrdite da imate kontrolu, Škorpija će vas izbaciti na ivičnjak. Kapiraš?

Ovan

Seksualni stil: Strastveni i nestrpljivi, jedan od tri Vatrena znaka, Ovnovi su ljubavnici koji žele da pređu na posao. Ne žele da vam se udvaraju cvećem i romantikom. Oni su glumci, a ne sanjari, i više vole pikantnu, energičnu postelju nego dugotrajno vođenje ljubavi.

Oni žele ono što žele, i žele to sada i odmah. Ako ste vi ono što žele, imaćete partnera posvećenog tome da vam ugodi među čaršavima, ali bolje je da ne ulazite u predigru jer nećete dobiti mnogo.

Seksualno kompatibilni horoskopski znaci: Lav, Strelac, Blizanci, Vodolija.

Šta ih pali: Sve drugačije; agresivni partneri. Za Ovna, suptilnost je gubljenje vremena, postaje nervozan kada je uzbuđen i iznenađen.

Šta ih ne radi: Uvek isto. Zakazivanje seksa svakog utorka i četvrtka sa vašim Ovnom je siguran način da mu nasmrt dosadite.

Lav

Seksualni stil: Samomitologizovani Lav želi da bude zvezda i dramatičan je u krevetu kao i u životu. Lav žudi za priznanjem i publikom, a ako nastavite da mu aplaudirate, on će vas zadovoljiti. Žele da ih mazite, bukvalno i fizički.

Ovi rođeni ljubavnici su izuzetno seksualni, inventivni i odani. Oni ne prihvataju ne kao odgovor, pa zašto se mučiti? Prepustite se i dozvolite im da naprave šou sa jednim Lavom samo za vas.

Seksualno kompatibilni znaci: Ovan, Strelac, Blizanci, Vaga, Vodolija.

Šta ih pali: Beskrajno laskanje. Recite magnetnom Lavu da je predivan, duhovit i fantastičan u krevetu. Njegov libido će naglo porasti, a vi ćete požnjeti značajne prednosti.

Šta ih ne radi: Kada im neko šefuje. Lav mora biti glavni, ili barem da misli da je on glavni. Dakle, ako cenite svoj mir, nećete pokušavati da kažete svom Lavu šta da radi.

Vaga

Seksualni stil: Sofisticirana Vaga je intelektualka i perfekcionista – odličan saradnik u krevetu. Velikodušni znak pristupa seksu sa mentalnim naklonostima i često ga intrigira erotika i novi konceptualni pristupi zadovoljstvu.

On je otvorenog uma, ali prefinjen, tako da će se verovatno složiti sa bilo čim, sve dok nije previše prljavo.

Seksualno kompatibilni znaci: Blizanci, Vodolija, Ovan, Lav, Strelac.

Pali ih: Lepo uređena spavaća soba, najbolje od svega, noć u gradu. Urbana Vaga se uzbuđuje lepom situacijom u kojoj može da se bavi svojim prigušenim, ali značajnim seksualnim stilom. I možda je previše ljubazan da bi to rekao, ali on zaista traži skupe poklone.

Totalno ih gasi: Ništa od grubog hotelskog seksa. Takođe bi bilo najbolje da izbegavate da Vagama na bilo koji način ne sugerišete na kampovanje ili neki životinjski seks. Vage nisu zainteresovane za vođenje ljubavi pod zvezdama osim ako nisu u luksuznoj kabini sa krovnim prozorima.

Bik

Seksualni stil: Bikovi žele da piju, večeraju i polako zavode. Ovi senzualni ljubavnici razmišljaju o svojim odlukama, ali kada jednom odluče da ste vi ta, želeće vas i samo vas. Pouzdan i lagodan Bik voli nekomplikovan seks i poseduje libido koji je, kada se jednom oslobodi, lud celu noć.

Seksualno kompatibilni horoskopski znaci: Devica, Jarac, Rak, Škorpija, Ribe.

Uzbuđuje ih: Bikovi padaju na sva tradicionalna sredstva zavođenja. Samo stavite čaršave na krevet, malo cveća u sobu, otvorite flašu finog vina i uključite Berija Vajta.

Loša strana je u tome što ćete se možda osećati kao da gledate ljubavni film iz 1970-ih, ali dobra strana je što će vaš ljubavni interes u znaku Bika verovatno skinuti košulju do druge pesme.

Ne radi ih: Ako ga gurnete uza zid ili se pojavite u njegovoj kući u čudnom kostimu, vaš Bik će verovatno trčati vrišteći. Ovi tradicionalistički zemljani znaci ne vole takvu zabavu ili neke fetiše, prenosi yourtango prenosi vesti-online.com.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR