Glas Javnosti

ŽENE KOJE DOMINIRAJU I PRAVE RATNICE SU U OVIM ZNAKOVIMA : Horoskop sve otkriva ko su one

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Prema astrologiji žene rođene u ova četiri horoskopska znaka su najdominantnije i nije sa njima lako

Ovan

Žene rođene u ovom znaku vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se da ljudima stave do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je znak s najvećim nivoom dominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i veoma su preduzimljive. 

Lav

Žene rođene u znaku Lava dobro su poznate po tome što su rođene vođe. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne, ali su s druge strane veoma emotivne i druželjubive.
Lavica samo preuzima uzde, ne razmišljajući o osećajima druge strane. Takođe, svojim stavom često uspevaju da navedu druge da slede njihov primer.


Škorpija

Pripadnice ovog znaka su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima jeste to da su takođe zloglasne po stavu "nikad ne oprosti i ne zaboravi". Osim toga, one su dominantne i često štite svog partnera.

Žena Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprskos svim izazovima. Ona ne voli da neko drugi kontroliše njome, već uvek mora biti glavna.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno. Vole da dominiraju i kontrolišu druge, jer žele da sve bude po njihovom piše Telegraf

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR