Glas Javnosti

Mnogi nisu znali ove detalje o glumcu Kilijanu Marfiju

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Niko nije mogao da zamisli da vodi ovako povučen život

Irski glumac Kilijan Marfi, poznat po svojim zanosnim nastupima, vodi izuzetno privatni život daleko od sjaja i glamura Holivuda. Uprkos svom statusu jednog od najpopularnijih glumaca današnjice, on bira da živi u mirnom kraju Monkstauna u Dablinu sa svojom suprugom Ivon Mekginis i njihovom dvoje sinova, Malahijem i Aranom. Njihov dom, istorijska rezidencija koja datira iz 1863. godine, kupljena je 2015. godine za neverovatnih 2 miliona dolara.


Nakon 14 godina provedenih u Londonu, Kilijan i njegova porodica svesno su odlučili da se presele u Dablin, ne kako bi se udaljili od filmske industrije, već da bi prihvatili svoje irske korene i bili bliže svojim porodicama.

- Vratili smo se u Dablin ne da bismo pobegli od filmske industrije. To je bila čista želja da se vratimo kući, da odgajamo našu decu kao Irci i budemo blizu naših porodica - objasnio je.

U doba kada tehnologija prožima svaki aspekt modernog života, Kilijan Merfi se ističe kao retka osoba koja izbegava korišćenje interneta i mobilnih telefona. Njegova jednostavnost i averzija prema tehnologiji su istaknute od strane Emme Tomas, producentkinje filma "Openhajmer", koja je morala lično da poseti Kilijana kako bi ga obavestila o njegovoj glavnoj ulozi u filmu, pošto ga nije mogla dobiti na uobičajene načine.


Kao otac dvoje tinejdžera, Kilijan priznaje izazove s kojima se mladi ljudi suočavaju u današnjem društvu, posebno sa sveprisutnošću interneta. On prepoznaje kompleksnosti odrastanja u svetu koji se brzo menja i svestan je uticaja tehnologije na mlađu generaciju.

Kilijanovo neprijateljstvo prema fotografisanju sa fanovima privuklo je pažnju, pri čemu je glumac objasnio da više voli da se angažuje u razgovorima nego da zabeležava trenutke kroz slike. On zagovara autentične ljudske veze, ističući da nije potrebno imati fotografiju za dokumentovanje svakog trenutka.


U svetu koji dominira tehnologijom i društvenim medijima, Kilijan Merfijev nekonvencionalni način života i perspektive nude osvežavajući kontrast. Prihvatajući jednostavnost i autentične ljudske veze, on ostaje enigmatična figura u zabavnoj industriji, zavodeći publiku kako na ekranu, tako i van njega.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR