Glas Javnosti

OD AUTORA SERIJE PEAKY BLINDERS: Pogledajte trejler za novu dramsku seriju

Zabava
Autor: Glas javnosti

Objavljen je prvi trejler za predstojeću BBC-jevu dramsku seriju This Town, koju je kreirao Stiven Najt, tvorac svetski poznate serije Peaky Blinders.

Radnja ovog grada smeštena je u 1981. i prati četvoro mladih ljudi koji odlučuju da osnuju rok bend usred političkih i društvenih nemira u Birmingemu. Serija će imati šest epizoda, a režirao ju je Pol Vitington, koji je radio na popularnoj seriji Kruna.


Prema Kolajderu, naziv serije inspirisan je pesmom Ghost Tovn grupe The Specials, koja govori o nemirima širom Ujedinjenog Kraljevstva 1980-ih. U seriji igraju Levi Braun, Mišel Dokeri, Nikolas Pinok, Dejvid Doson, Ben Rouz, Iv Ostin, Džeraldin Džejms, Freja Parks i druge zvezde.

Nakon što je BBC objavio trejler, mnogi su komentarisali da su srećni što su videli novi projekat Stivena Najta.


„Još jedan primer briljantnog pisanja velikog Stivena Najta, sa novom i mladom glumačkom postavom“, „Mislim da ću zaista uživati u ovome“, „Ovo izgleda neverovatno“, „Imam velika očekivanja od ovoga, posebno nakon što sam video ko je tvorac serije ", "Ako Stiven Najt stoji iza ove serije, svakako ću joj dati šansu", komentari su ispod objavljenog trejlera.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR