Glas Javnosti

KILIJAN MARFI U NOVOM IZDANJU IZAZVAO LAVINU KOMENTARA: "Izgleda kao neudata tetka iz Irske"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Navikli smo na njega u nešto drugačijem izdanju

Kilijan Marfi je dostigao veliku popularnost glumeći mističnog lika u seriji "Piki Blajnders", a kako je ona skupljala fanove, tako je raslo i interesovanje za ovog glumca.


Svojim talentom stvorio je novu i intersantnu personu u seriji, a mnogi uveliko prate stil sa počeka 20. veka, koji serija primoviše.

Iako je fama oko serije "utihnula", Kilijana i dalje verno prate obožavaoci.


Nedavno je bio na naslovnici "GQ" časopisa, predstavljen kao "muškarac ovog momenta".  Na fotošutingu je, za razliku od stila u kog smo navikli da ga vidimo, pokazao svoju otvorenost za boje i stilove.


Dominirao je u različitim materijalima, poput satena ili mrežica, a nije izbegao detalje obojene u roze, tirkizno ili koju drugu drečavu boju.

Iako ovo ukazuje na retro varijantu, koja na neki način zanimljivije stoji ovom plavookom glumcu, neki su iskazali vrlo oštru kritiku.


- Izgleda kao ona tatetka iz Irske, koja se nikad nije udavala i "ne smemo ni da pitamo zašto" - navodi na mreži "X" Džejson Rid, pisac i komentator.

Džejson je u komentarima odgovorio da se slaže da je Kilijan prelep muškarac, ali da ovo nije po njegovom ukusu. Prava debata nastala je u komentarima, a mnogi smatraju da muškarac koji razume modu može da iznese šta god mu dizajneri predlože.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR