Glas Javnosti

MARAJA KERI NA UDARU OSUDA: Kupa se u MILIONIMA, a njena SESTRA živi u velikoj NEMAŠTINI

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Alison Keri, sestra Maraje Keri, nema lepe reči za slavnu pevačicu.

Pevačica Maraja Keri zahvaljujući uspešnoj muzičkoj karijeri već nekoliko decenija živi i uživa u luksuzu i raskoši, dok se članovi njene porodice ne mogu pohvaliti istom situacijom.


Među takvima je pevačicina rođena sestra Alison Keri koja već neko vreme nije u dobrim odnosima sa svojom mlađom sestrom. Alison ima 61 godinu i sada se oglasila na društvenim mrežama žaleći se na tešku životnu situaciju u kojoj se nalazi. Kako navodi u snimku, Alison za razliku do sestre, živi na rubu egzistencije.


"Ja sam Alison Keri i nažalost živim bez zuba. Nisam uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem"
, govori ona u videu koji se širi društvenim mrežama.


Podsetimo, sestre su pre nešto više od dve godine završile i na sudu. Alison je tada tražila 1,25 miliona dolara zbog duševne boli koju joj je sestra navodno nanela. U tužbi je navela da je u knjizi Maraja Keri iznela brojne optužbe na njen račun, a da za njih nije bilo dokaza. To uključuje navode da je Alison zlostavljala Maraju, bacala na nju vrelu vodu koja joj je zadala opekotine trećeg stepena, davala joj valijum, te da je pokušala da je podvodi.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR