Glas Javnosti

Pevačica Adel stala na ludi kamen u tajnosti, a evo šta ju je odalo (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Ovime je mnoge iznenadila

Oko Adel se podigla ogromna prašina pošto je delić jednog njenog šoua isplivao na društvene mreže, a ona tokom istog naziva svog izabranika suprugom.


Adel i Rič Pol, inače, već izvesno vreme uživaju u ljubavi i već su ih onlajn nekoliko puta venčavali. Međutim, ona sama do sada nije imala ovakve propuste; čak i veridba kad je „pala", oboje su vrlo vešto izbegavali čitavu temu u javnosti i uprkos ogromnom kamenu koji je tek bio zasijao s pevačicine ruke. Očito, ista priča važi i sada, prenosi tamošnja štampa.


- ...Ne, pa ne mogu da se udam za tebe, draga, ja sam strejt - kazala je bila jednoj obožavateljki, što je mnoge i nasmejalo u pomenutom snimku s koncerta.


- A i muž mi je ovde - dodala je Adel, pa zapanjila kako prisutne u sali, tako fanove na TikToku, pa i drugim mrežama za druženje.

- Da li možeš da probaš? - nastavila je, pak, obožavateljka.


- Ma, neću da probam, ja sam s Ričom, ti nisi normalna, ostavi me na miru - šaljivo joj je odbrusila, pa izazvala ovacije.

Temom se dalje nije bavila, ali kako bruje strani mediji, do tajnog venčanja zasigurno je došlo i samo je pitanje vremena kada će još detalja isplivati.

Glas javnosyti/D03SBONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR