Glas Javnosti

ALEN DELON NA IVICI SLOMA: Želim da umrem, ne očekujem ništa od života

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Alen Delonov život u senci sudskih sporova

U okviru sudskog postupka zbog tužbi za zloupotrebu invaliditeta koje su podnele deca legendarnog francuskog glumca Alena Delona protiv bivše partnerke njihovog oca, Hiromi Rolin, otkriveno je da je glumac izrazio svoju želju za smrću tokom poslednjeg medicinskog pregleda.


Prema informacijama objavljenim u francuskom listu Le Parisien, Alen Delon je, prema rezultatima procena, prošao kroz četiri faze zdravstvenog stanja, s progresivnim gubitkom lucidnosti. Tokom perioda između septembra 2021. i juna 2023., primećeno je značajno oštećenje rasuđivanja, usporenje razmišljanja i poteškoće u rešavanju porodičnih problema. Konačno, u julu 2023., utvrđen je potpuni prestanak njegovog rasuđivanja.


Advokat Alena Delona, Kristof Ajela, reagovao je na zahtev za starateljstvo koji su podneli glumčevi sinovi, ističući da je to nepotrebno i odvratno. Delonovi naslednici, međutim, vode bratoubilački rat oko pitanja nasleđa vrednog 300 miliona evra, s troje dece koja se spore oko raspodele imovine.

Delonov sin Entoni, uz podršku drugog sina Alena-Fabijena, podneo je zahtev za starateljstvo, tvrdeći da je glumac manje sposoban nego ranije.

 
Sa suprotnim mišljenjem, Delonova ćerka Anuchka poziva na lečenje u Švajcarsku, dok braća Entoni i Alen-Fabijen insistiraju na poštovanju očeve želje da završi svoje dane na imanju u Dušiju, Francuska. Ova situacija dodatno je zakomplikovala već kompleksne odnose unutar porodice Delon, a javnost sa strepnjom i pažnjom prati razvoj događaja.

Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR