Glas Javnosti

Četvoro dece iz tri braka: Naslednici Alena Delona u ratu zbog porodičnog bogatstva

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

U sve je upletena i partnerka glumca koja živi sa njim

Sin francuskog glumca Alena Delona Entoni Delon izjavio je danas da je prijavio policiji svoju polusestru Anušku jer je navodno godinama skrivala patnju njihovog oca. On ju je optužio za "podlo" moralno ponašanje, prenosi britanski Tajms.

Anuška, koju su dugo smatrali omiljenim detetom Alena Delona, uzvratila je da je njen brat Entoni, koji je takođe glumac, ogorčen, ljubomoran i osvetoljubiv i najavila da će da ga tuži. Ona se složila da je pridev "sraman" prikladan, ali je rekla da se odnosi na Entonija.

Javna prepirka "razbila je fasadu jedinstva" koju su deca pokazala kada su se pre samo nekoliko meseci udružili da napadnu japansku šminkerku koji živi sa njihovim ocem od 2006. godine, piše britanski list.

Oni tvrde da je Hiromi Rolin (66) bila kućna pomoćnica koja je iskoristila Delonovo sve lošije zdravlje sa navodnim ciljem da prigrabi deo bogatstva, procenjenog na 245 miliona evra.

Delonova deca, njih četvoro, su letos angažovala obezbeđenje da je protera sa Delonovog imanja u Duši-Montkorbonu, južno od Pariza i podnela tužbe protiv nje navodeći da je pokušala da ga eksploatiše.

Tužioci su odbacili tužbe navodeći da nema dokaza da je Rolin bila nasilna prema Delonu ili da se ponašala na način koji je štetan po njegove interese. 

Rolin je osporavala njihove optužbe, govoreći da je ona bila Delonova partnerka, a ne njegova kućna pomoćnica.

Njen advokat je prikazuje kao kolateralnu žrtvu bitke između dece čuvenog glumca.

Isto kao što su oni nju optužili da joj je glavna motivacija novac, tako je i Rolinin advokat istakao da je njihova glavna briga nasleđe.

Alen Delon ima četvori dece sa tri različite žene.

Glas javnosti /U01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR