Glas Javnosti

Advokati muzičke ikone tuže njegovu porodicu zbog nasledstva

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Uzbudljiva sudbina Prinsa i njegove impozantne imovine vredne čak 156 miliona dolara konačno je dobila epilog tokom 2022. godine, a rasplet ove porodične drame ostavlja svet muzike u čuđenju.

U iznenađujućem obrtu, naslednici ovog muzičkog genija odlučili su se na rizičnu podelu, deleći bogatstvo podjednako 50-50.


Dok su neki članovi Prinsove porodice odlučili prodati svoje udele kompaniji Primary Wave Music, drugi su zadržali svoj deo i udružili snage sa poznatim savetnicima, L. Londelom McMillanom i Čarlsom Spajserom, formirajući tako novu kompaniju za upravljanje nekretninama pod nazivom Prince Legacy LLC.

foto:društvena mreža X

Međutim, sreća nije dugo trajala. McMillan i Spajser su u ponedeljak podneli senzacionalnu tužbu sudu u Delaveru, tvrdeći da članovi Prinsove porodice, među kojima su i polusestre Šeron i Norin Nelson, kao i nećaci Brean i Alen Nelson, pokušavaju da ih izbace iz kompanije.


Ova dramatična sudbina nije samo kršenje operativnog sporazuma kompanije, već i pretnja ozbiljnim posledicama po očuvanje i zaštitu nasleđa Prinsa, kako navodi ekskluzivni izveštaj Bilborda.

foto:društvena mreža X

Tužba detaljno opisuje kako su Nelsonovi pokušali izmeniti sporazum, s namerom da smene savetnike i prodaju svoje akcije trećim licima bez saglasnosti članova Prince Legacy-a. Uz to, navodi se da su nesuglasice u Prinčevom nasleđu prokuljale kada im je uskraćena dozvola za promene u osoblju Pejsli parka, transformišući ga u muzej i ekskluzivnu rezidenciju za iznajmljivanje.


Sada, McMillan i Spajser traže sudsku zabranu bilo kakvim promenama u poslovanju kompanije.

Ova saga je samo najnovije poglavlje u priči o Prinsovom nasleđu. Podsećamo da je slavni muzičar preminuo od slučajnog predoziranja analgeticima, a sukobi oko njegove imovine i dalje bude radoznalost javnosti dok se sudbinski nastavlja odvijati.

Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR