Glas Javnosti

SLEDEĆEG VIKENDA ODRŽAĆE SE NOVOGODIŠNJI DEČJI SAJAM U BEOGRADU: Raj za sve mališane

Kultura
Autor: Glas javnosti

Novogodišnji Dečji sajam održaće se 33. put, i to sledećeg vikenda, 23. i 24. decembra, u Tržnom centru Galerija, od 10 do 22 sata.

Tradicionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, ali i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja i pravog praznika za naše mališane, navodi organizator.


Ovaj Dečji sajam biće drugačiji od svih prethodnih i imaće humanitarni karakter - organizovaće se prikupljanje novogodišnjih paketića za Udruženje građana za borbu protiv raka kod dece "Uvek sa decom", kao i za decu samohranih majki udruženja "Heroine".


Ako ste zainteresovani da se pridružite ovoj lepoj inicijativi i donirate paketiće za decu, vaš doprinos bi bio od neprocenjive važnosti. Svi prikupljeni paketići biće prosleđeni mališanima koji trenutno prolaze kroz teške trenutke, pružajući im podršku i radost tokom praznične sezone, dodaje organizator.


Osim što ćete svoje mališane naučiti i ohrabriti ih da pomažu drugima, da budu brižni, pružićete im i dane nesvakidašnje zabave i edukacije. Moći će da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, da gledaju ili ćak budu deo pozorišnih predstava, učetvuju u edukativnim radionicama, takmiče se u najrazličitijim igrama i osvoje vrlo vredne nagrade.

Ulaz je besplatan!


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR