Glas Javnosti

OVO JE FILM KOJI SLAVI ŽIVOT I LJUBAV: Ne postoje SLUČAJNI SUSTRETI

Kultura
Autor: Glas javnosti

Ruska ljubavna komedija "Hoću muža" sinoć je imala srpsku premijeru u okviru Festa, gde je tumač jedne od glavnih uloga Miloš Biković rekao da je reč o filmu "koji slavi život".

Pred projekciju u bioskopu "Sinepleks galerija Beograd", Biković je rekao novinarima da mu mnogo znači učešće filma "Hoću muža" na Festu, gde je ove godine i član žirija Glavnog takmičarskog programa.

"Danas imamo ne samo realnost koja je često mračna i ne raduje nas mnogo, nego imamo mnogo filmova koji su mračni, tamni. Ovakvi su retki, da uspeju da nas nasmeju i oraspolože" - rekao je Biković."Kad sam bio student dolazio sam na Fest i gledao sam ga kao na manifestaciju gde ću možda jednog dana moći da prikažem svoj film. Iako (Hoću muža) nije u tamkmičarskom programu, opet je čast da ga predstavim na Festu, pored toga što sam u žiriju" - istakao je Biković.

Biković i Kristina Asmus igraju, uz Marinu Aleksandrovu, Sergeja Gileva, Juliju Aug i Sergeja Komarova, u filmu u kome uspešnoj i verenoj novinarki Ljubi se sve u životu odvija po planu dok ne pozajmi telefon od slučajnog prolaznika Sergeja, što pokrenuće seriju neočekivanih događaja, prenosi 24sedam."Ovo je film koji slavi život i ljubav. Danas imamo ne samo realnost koja je često mračna i ne raduje nas mnogo, nego imamo mnogo filmova koji su mračni, tamni. Ovakvi su retki, da uspeju da nas nasmeju i oraspolože" - istakao je Biković.

Prema njegovim rečima, film rediteljke Sonje Karpunine govori o tome da "ne postoje slučajni susreti", kao i "koliko život može da bude ponekad apsurdan i divan, i kada deluje da je nešto katastrofa, to može da otvari vrata za neke promene".Film "Hoću muža" u produkcijski kuća Pik medija i Start rađen je tri godine, imajući u vidu godinu i po dana priprema i odlaganja zbog pandemije kovid-19, a snimalo se u Kalinjingradu i Moskvi.

"Kalinjingrad je dao posebnu atmosferu i notu filmu. Kada radite film ne znate da li će se taj rad na kraju isplatiti i da li će ga publika prepoznati. Na kraju se složi tek kad ga pogledate u sali sa publikom. Pogledao sam ga sa publikom u Kalinjingradu i imam utisak da smo dobili kvalitetan film" - rekao je srpski glumac.Film "Hoću muža" potpisuje autorska ekipa hit komedije "Sluga“ (2019), najgledanijeg ruskog filma svih vremena sa Bikovićem u glavnoj ulozi. Srpski glumac je rekao da ne zna da li će "Hoću muža" u Rusiji "prevazići uspeh Sluge jer je bio neka vrsta fenomena".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP