Glas Javnosti

GOCA ZDRAVKOVIĆ IZNENADILA IZJAVOM: Nisam planirala da se udam za Tomu, njegova majka je...

Estrada
Autor: Glas javnosti

Film "Toma" koji pokazuje život legendarnog pevača stekao je veliku popularnost među publikom, a njegova žena Goca otvoreno je govorila o svojim počecima sa boemom.

Toma je poslednjih 18 godina života proveo sa suprugom Gocom koju je upoznao u Americi. Goca je živela i radila u Torontu kada je uoznala Tomu, a nije ni slutila kako će se njihov odnos razvijati.

- Nisam razmišljala o Tominoj slavi, jer nisam planirala da se vratim u Srbiju. Pogotovo nisam planirala da se udam za njega  - rekla je Goca jednom prilikom, a prenosi Telegraf.rs

Goca je svojevremeno rekla i da u Srbiju rado dolazi, naročito je bila redovna dok joj je svekrva bila živa.

- Ona je bila jedna divna žena, čitav život je podredila deci i unucima. Toma je jako bio vezan za majku, najviše ju je voleo od svih.

Goca potiče iz Velikih Crljena, meta kod Lazarevca i za sebe kaže da je dete sa sela i da je uvek volela da radi, te da posao za nju nikad nije predstavljao opterećenje, nego zadovoljstvo. 

- Ni danas mi ništa nije teško. Lakše mi je da odmah obavim šta treba, nego da kukam i žalim se da nemam kad da stignem. Kao dete sam želela da budem stjuardesa, da putujem i vidim svet. Međutim, nisam ispunjavala standarde za tu profesiju - bila sam mnogo mršava. Rekli su mi: "Možda sledeće godine". Upisala sam tehničku školu, koja me aposlutno nje zanimala. Te godine došao je moj brat iz Kanade. Pitala sam ga da li mogu sa njim, ionako me ne zanima ovo što učim. Brzo smo sredili neophodne papire i tako sam još pre punoletstva započela život u inostranstvu - ispričala je ona.

Ipak, objasnila je da u Kanadi nije bilo lakše za život kako je očekivala, te da se zaposlila u fabrici u kojoj je dobila otkaz posle šest meseci. 

- Za mene je to bio šok, jer se u Jugoslaviji odakle sam došla, znalo - zaposliš se i to je to. Onda sam obećala sebi - bićeš svoj gazda. Završila sam za frizera, otvorila radnju i tu sam se pronašla. Ipak, neretko sam radila i dva posla: pre podne u salonu, a uveče kao konobarica. Ništa mi nije bilo teško - govorila je svojevremeno Goca.

BONUS VIDEO: DRAGAN PETROVIĆ – DA LI NAS ČEKA TREĆI SVETSKI RAT?

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR