Glas Javnosti

SVE JE IZMIŠLJENO! O filmu Toma progovorio suprug pokojne pevačice Silvane i otkrio ZAPANJUJUĆE DETALJE

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Suprug pokojne pevačice Silvane, Radmilo Armenulić,izjavio je da je film "Toma" totalni promašaj.

On još uvek nije pogledao film ali je na osnovu komentara i onoga što je čuo rekao da mu se ne dopada način na koji je prikazan u ovom projektu, jer nema veze sa istinom.

Neću da gledam film o Tomi u bioskopu. Odlučio sam da ga pogledam kada bude na DVD. Kupiću disk i pogledaću ga kod kuće. Čuo sam razne kritike i na osnovu toga mogu da kažem da je totalni promašaj. Delovi koji se tiču moje pokojne supruge su netačni. Taj deo u kom smo predstavljeni Silvana i ja nije prikazan na pravi način - istakao je Radmilo.

Potom je spomenuo reditelja Dragana Bjelogrlića, koji ga nije kontaktirao povodom ovog filma. Kako je dalje rekao, romansa između Tome Zdravkovića i Silvane, je izmišljena.

- Da me je Bjelogrlić pozvao, kao što ste vi to sad učinili, dao bih mu verodostojne snimke na kojima se vidi da je Silvana bila srećna i uvek nasmejana žena, a ne tužna i setna. Imala je crnu kosu, a ne plavu. O tom zaljubljivanju i njihovom izmišljenom odnosu da ne pričam.

Bjelogrlić je promašio. U trenutku kada smo se nas dvoje venčali, ja sam imao bednu platu, a kažu mi da sam predstavljen kao bogataš. Ne znam šta bih tačno rekao, ali ovo što čujem nikako ne odgovara istini. Detaljno ću moći da vam kažem kada film budem pogledao od početka do kraja, do tada ne mogu da kažem ništa više - objasnio je Armenulić za Telegraf.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP