Glas Javnosti

OVACIJE, APLAUZ I GROMOGLASNO BRAVO! Film TOMA premijerno prikazan u Njujorku! (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Film “Toma" premijerno je prikazan u Njujorku.

Dve pune sale čuvenog DGA Theatre posvedočile su sjajnom ostvarenju Dragana Bjelogrlića, a u publici su se mogli čuti jezici svih naroda i narodnosti bivše Jugoslavije, koji su se na kraju, pomešani sa suzama, stopili u jedno te isti i u jedno veliko – “Bravo”!
A to gromoglasno “bravo” na svojoj koži imali su prilike da osete režiser Dragan Bjelogrlić i glumci Tamara Dragičević (Benčina) i Petar Benčina, koji su se poklonili pred publikom, a onda nastavili razgovor sa njom, odgovarajući na brojna pitanja vezana za samu ideju, snimanje filma, ali i detalje iz života legendarnog Tome Zdravkovića.
Voditelj i organizator premijere urednik portala Serbian Times Antonije Kovačević događaj je otvorio rečima:

- Dobro veče i dobrodošli na najomiljeniji piratski film svih vremena! - čime je aludirao na činjenicu da je internet u poslednjih mesec dana preplavljen piratskom verzijom "Tome".
To, međutim, nije sprečilo brojnu publiku, prvo u Čikagu, a onda i u Njujorku, od kojih su mnogi već videli film, da dođu da ga pogledaju tamo gde bi filmovi i trebali da se gledaju, i pozdrave one koji su film napravili.

Plakalo se i pevalo, na smenu, a vrhunac je usledio kada se kompletna glumačka ekipa predvođena Bjelogrlićem priključila na sceni Davoru, ne bi li otpevala filmsku hit-pesmu “Ponoć” i digla salu na noge.

Kad su se svetla popalila, utisci su bili nepodeljeni:

- Predivan film, puno emocija, sve skupa sa razgovorom i koncertom jedan fantastičan događaj kakve mi iz dijaspore zaista retko imamo prilike da vidimo. Hvala Bjeli i glumcima koji su došli čak iz Srbije da nam se obrate i posvete ove nezaboravne sate. I hvala onome ko se setio da organizuje jednu pravu pravcatu premijeru, a ne onakve kakve smo navikli da gledamo do sada - kazao je Zlatibor Veljković, i usput priznao da je i sam pustio suzu te večeri, prenosi Serbiantimes.info.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR