Glas Javnosti

REDITELJKA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRIVA KOJE BI TREBALO DA GLEDATE! Žarko sam želela da snimim samo jedno - to me UZBUĐUJE

Život
Autor: Glas javnosti/Mondo

Rediteljka filmova za odrasle otkrila je kakve filmove pravi, ali i kakve bi trebalo da gledamo...

Erika Last (45) u industriji za odrasle radi skoro 20 godina, a iz Velike Britanije se preselila u Barselonu kako bi studirala režiju, uporedu radeći u jednoj marketinškoj agenciji. Vremenom je napredovala i došla do pozicije producenta i reditelja. Za britanske medije eksluzivno je otkrila kako je započela svoj put u famoznoj industriji za odrasle, ali i kakvi filmovi za odrasle bi trebalo da budu.

"Kada sam dobila zadatak da napravim kratki film, osetila sam da je ono što želim da uradim jeste da snimim e*otski film. Želela sam da napravim eksplicitan film koji izražava moje vrednosti, pokazujući da je i žensko zadovoljstvo važno", započela je ona.

"Kada sam bio mlada, po*nog*afija je postojala i bila je veliki deo života ljudi, ali nije bila deo masovnih medija kao danas. Kao i svaka mlada osoba, borila sam se sa svojom intimnošću i gledala sam je da shvatim stvari o sebi i da vidim kako to rade drugi ljudi. Mislim da je to jedan od ključnih razloga zašto sam odlučio da se bavim ovim poslom i počnem da pravim svoje filmove. Prvi put kada sam gledala film za odrasle osetila sam uzbuđenje, ali i razočarenje – to nije bilo ono što sam očekivala. Želela sam više intimnosti i manje lažne glume", objasnila je Erika.

Još jedna rediteljka filmova za odrasle, Inka Vinter (43), od 2017. godine radi u ovoj inudstriji i uglavnom je posvećena pravljenju erotičnih filmova isključivo za žene i pokušava da odgovori na pitanje šta se dešava kada žene požele nešto više od "dobrog braka". Upravo to može da se vidi u njenim filmovima - iskrenost i emocije. Kako je i sama rekla dve glavne uloge su se zaljubile na njenom setu i sada su verene.

Stručnjaci su već nekoliko puta upozoravali na zavisnost od po*nog*afije. Preterano gledanje filmova za odrasle može da nanese štete ljubavnom životu, jer ljudi svoje veštine ne mogu da poistovete sa umećem koje izvode glumci.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR