Glas Javnosti

Rediteljka Matriksa radi na novom filmu

Zabava
Autor: Glas javnosti

Lili Vačovski, jedna od rediteljki Matriks franšize, trenutno radi na svom prvom samostalnom projektu nazvanom "Trash Mountain", prema izveštaju Kolajdera.

U ovom filmu, glavnu ulogu će tumačiti Kejleb Heron, a producent filma je Kolin Trevorou, poznat po režiji Jurskog sveta i Bezbednost nije zagarantovana.

Priča filma prati gej muškarca u dvadesetim godinama koji se preseljava iz Čikaga u ruralni Misuri nakon smrti svog oca. Otac je tokom života sakupljao razne predmete, neki vredni, a neki ne, i sin sada treba da ih razvrsta.


Ovaj film predstavlja prvi dugometražni projekat na kojem će Lili Vachovski raditi samostalno, bez sestre Lane, s kojom je režirala prva tri filma u okviru Matriks franšize. Poslednji film na kojem su sarađivale bio je Jupiter Ascending iz 2015. godine. Lana Vačovski je kasnije radila na filmu "Matriks: Ponovno rođenje" iz 2021. godine, dok se Lili angažovala na seriji Work in Progress, prikazanoj na Šoutajmu.


Glavni glumac, Kejleb Hejron, predstavlja talentiranog komičara u usponu, a trenutno je angažovan kao scenarista u Netfliks seriji "Ljudski resursi". Osim toga, pojavljivao se u serijama poput Fargo i stekao priznanje u svetu komedije, a publika su mu, između ostalih, bili i poznati umetnici poput Florens Pju i Dana Levija.

Glas javnosti/I01H


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR