Glas Javnosti

BATALJUJE PEVAČKU KARIJERU? Pop zvezda Tejlor Svift snima svoj prvi film

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Dizni, Netfliks, i Univerzal su se nadmetali za prava emitovanja koncertnog filma Taylor Swift: The Eras Tour, pri čemu je Dizni uzeo pobedu sa ponudom od 75 miliona dolara, prema izvorima World of Reel.

Ova transakcija ne označava kraj saradnje između Dizni-a i poznate pop zvezde.

Tejlor Svift, koja već neko vreme najavljuje svoj prelazak u svet filma, planira da snimi film pod okriljem Searchlight Pictures, kompanije u vlasništvu Dizni-a.


Snimanje će započeti nakon što pevačica završi svoju svetsku turneju The Eras. Svift je već napisala scenario za ovaj igrani film, koji će i sama režirati.


Sa 18 režiranih muzičkih spotova i kratkim filmom "All Too Well: The Short Film" iz 2021. godine, koji je navodno inspirisan njenom vezom sa Džejkom Džilenholom, Svift je već stekla priznanje u režiserskim krugovima.


Rodrigo Prieto, direktor fotografije, opisao je Svift kao "izuzetnu rediteljku", dok je Šon Levi, reditelj Deadpoola 3, uporedio je sa Stevenom Spielbergom. S obzirom na to da će Svift provesti veći deo 2024. godine na turneji, koja traje do 8. decembra, očekuje se da će produkcija njenog filma početi krajem godine ili početkom naredne.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR