Glas Javnosti

"SLAGALICU" GLEDAMO SVAKO VEČE, ALI OVO NIKAD NISMO PRIMETILI: Svima nam je promakao ovaj detalj

Zabava
Autor: Glas javnosti

Popularni kviz "Slagalica" jedna je od omiljenih porodičnih zanimacija u 19h poslepodne. Već 30 godina svakog dana imamo prilike da gledamo ovu emisiju, ali jedan detalj u kvizu niko nikada nije primetio.

Kao što znate, u ovom kvizu uvek ima dva takmičara koji se bore da pokažu svoje znanje u najboljem mogućem svetlu. Takmičari se nalaze na crvenoj i plavoj poziciji, a tvorci slagalice potrudili su se da to i te kako istaknu.


Ne samo da su mesta na kojima sede imaju crvenu i plavu boju. Takmičari su u svakoj emisiji obučeni u iste boje, a to sigurno niste primetili.
Takmičar koji se nalazi na crvenoj poziciji obučen je u crveno, a plavi u plavo. Nijanse odeće se razliku, ali je osnovna boja uvek tu.


Jedan čovek primetio je to i oglasio se na Tviteru i otkrio to, a mnogi su nakon toga komentarisali da to nisu primetili. Ipak, javili su se i neki bivši takmičari koji su to potvrdili, a koji su istakli da nekada oni donesu svoju odeću, ali i da kviz ima svoju koju nudi takmičarima.Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR