Glas Javnosti

POBEDNICA SLAGALICE MORALA DA DA OTKAZ NA POSLU: "Zaista nisam znala šta da radim"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ema Avramović pokazala je odlično znanje tokom 170. ciklusa "TV Slagalice", koju je na kraju i osvojila. Po struci je arhitekta i odlično se snalazi u kvizovima.

Pre pobede u "Slagalici", trijumfovala je i "Poteri".


"Kad sada pogledam ove rezultate, deluju ubedljivo, međutim, zaista, svaki protivnik je pružio lep otpor i ne mogu da kažem da je ijedan meč bio lak“, rekla je Ema u "Beogradskoj hronici" voditeljki Ani Manojlović, osvrnuvši se tako na svoje učešće u 170. ciklusu "Slagalice".

Ona je potom dodala:

"Pobeda u "Slagalici" je kruna svačije kviz-karijere, smatram tako. Postoji mnogo kvizova u Srbiji trenutno, ja ih lično ne pratim. Volim "Poteru", volim "Slagalicu", i ne bih se ni pojavljivala na nekim drugim kvizovima. Prosto, nije mi to interesantno. "Slagalica" je kultni kviz, postoji već 30 godina. Postoji nešto neobjašnjivo u vezi s tim kvizom što sve nas privlači da se svake večeri okupljamo u sedam sati, da sedimo svi zajedno porodično i da pratimo. Ne znam šta je uzrok tome, ali jednostavno to je nešto što se održalo ovako već decenijama", iskrena je Ema Avramović, koja se ne priprema za kvizove.

Osvrnula se i na svoje učešće u "Poteri" pre više od tri godine.


"Sama sam ostala, pobedila sam Milorada Milinkovića i takođe su svi bili oduševljeni. Ja sam, pre svega, otišla bez ikakvih očekivanja. Otišla sam eto da malo proverim svoje znanje, da probam nešto novo i zaista je bilo onako sjajno", rekla je Ema.

Kada je reč o tremi, kaže da je ona prisutna dok ne počne takmičenje.

"Svaki put je tako. Pre nego što krene kviz, vrte mi se milion nekih misli po glavi, ali kad se upale kamere, nekako trema nestane i budem potpuno fokusirana, i svaki put dam neki svoj maksimum", rekla je Ema.


Avramovićeva navodi da je "alarmantno manje žena u kvizovima u odnosu na muškarce".

"Iako se možda neki neće složiti, da kod nas i dalje postoji ta neka podela na muške i ženske sfere interesovanja, gde su recimo sport pa i kvizovi – nešto što je muška stvar, i žene više osećaju strah od neke moguće kritike, od toga šta će biti i šta će neko reći ako one ne ostvare neki uspeh koji su one zamislile i zacrtale", rekla je Ema Avramović.

Osvrnula se i na svoj privatni život.

"Ja sam radila u školi, međutim, bila sam prinuđena da dam otkaz jer mi je u aprilu isteklo porodiljsko, a tek u septembru je postojala mogućnost upisa u vrtić. Ja zaista nisam znala šta da radim sa detetom od manje od 11 meseci. Ja sam čak i pokušala da radim nekih mesec dana, međutim, više nisam znala ni koga čuva, ni kako... Nismo dobili vrtić, iako smo i ja i suprug radili u državnim firmama", rekla je Ema i dodaje:


"Tako da, ja sam pokušala da radim, vratila sam se na posao, to nije išlo. Nisam bila zadovoljna što ne provodim vreme sa svojim detetom. Na poslu nisam davala svoj maksimum, i ja sam tu presekla, odlučila sam da iz nekog sigurnog posla pređem u nešto što je potpuno za mene bilo novo, strano. Krenula sam neki svoj privatni biznis i eto, trenutno se time bavim, videćemo kako će biti u budućnosti", zaključila je Avramovićeva.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR