Glas Javnosti

ON JE BIO PRVI TAKMIČAR KOJI JE POKUŠAO DA "VARA" U SLAGALICI: Voditeljka Marija morala ODMAH da REAGUJE! (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Sve do početka igre "Moj broj", Emil je imao 41 poen, a njegov protivnik je još uvek bio na nuli

Kviz Slagalica jedan je od omiljenih u Srbiji i rado ga gledaju sve generacije. Mnoge epizode budu istorijske pa se s vremena na vreme treba prisetiti neobičnih situacija.

Na mestu plavog takmičara u 6.481. Slagalici našao se Emil Ikonić, a kao crveni takmičar, prvi put u kvizu, bio je tada Željko Vasić. Jedan od njih pokušao je da izvede prevaru, ali je voditeljka Marija Veljković odmah reagovala.

Sve do početka igre "Moj broj", Emil je imao 41 poen, a njegov protivnik je još uvek bio na nuli. Iako je Željko predano gledao u papir i pokušao da stigne do tačnog rezultata, bilo je jasno da Ikonić ima drugačije metode računanja. Češće je gledao u monitor i videlo se da računa”u glavi”, tek je u drugom delu vremena koje takmičari imaju na raspolaganju, počeo da zapisuje.

U drugom delu igre broj do kog je trebalo doći je 857, uz pomoć brojeva 8, 6, 2, 1, 10 i 25.

Vasić je "lupio" broj, jer nije stigao da izračuna, a Ikonić je prijavio broj 870. Videlo se da računa dok diktira voditeljki brojeve, jer je to radio polako i sa dužim pauzama. U jednom trenutku je zatražio da se izbriše broj 6, jer je pogrešio… Ali, ta mu intervencija nije prošla.

"Ne možemo to da priznamo", rekla je Marija Veljković, voditeljka popularnog kviza i zaustavila jedan od najkomičnijih pokušaja u igri Moj broj.

Spornu igru "Moj broj" možete pogledati od 6 minuta i 30 sekundi:



Glas javnosti / E01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR