Glas Javnosti

LEKARI SE BORE ZA NJEN ŽIVOT: Biznismeni BACILI prostituku kroz prozor u naletu STRASTI

Svet
Autor: Glas javnosti

Neuspešan pokušaj grupnog seksa.

U tragičnom događaju koji se odigrao u petak, 23. decembra, mlada prostitutka je pala sa petog sprata stambene zgrade u Moskvi nakon sukoba sa svojim klijentima.


Prema izvorima, 23-godišnja strankinja tvrdi da ju je kroz prozor gurnuo jedan od muškaraca sa kojima je bila u sukobu. Dva muškarca su pozvala devojku u stan i ponudila joj grupni seks, ali je ona to odbila. Ipak, na kraju je pristala da pruži intimne usluge, nakon čega je jedan od muškaraca napustio stan. Nakon što je došlo do sukoba sa drugim muškarcem, devojka je pokušala da napusti stan, ali je bila sprečena u tome. Kao rezultat toga, muškarac je otvorio prozor i gurnuo prostitutku.


Nakon pada sa petog sprata, mlada prostitutka je hitno prevezena u bolnicu i smeštena na intenzivnu negu. Lekari se bore za njen život, s obzirom na prelom kičme i višestruke povrede koje je zadobila prilikom pada.


Nakon ovog tragičnog incidenta, 44-godišnji muškarac je priveden i nalazi se na saslušanju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR