Glas Javnosti

POLICIJO SRBIJE ŠTA SI DOŽIVELA, BRUKU I SUMRAK PRAVDE U POLICIJI!

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Ja tebi serdaru, ti meni vojvodo?! ’Ajmo srpski rode lagano da razmotrimo ko je šta stvarno uradio i gde je ko završio u proteklom periodu? Pa evo - da razjasnimo šta je istina.

POŠTENIM PROFESIONALCIMA – GROBLJE

 Beogradskim policijskim službenicima: Dejanu Joviću - groblje, Tamari Kačar -  groblje, Radomiru Nerandžiću - groblje, Zdravku Rajeviću - cirkusko hapšenje pa zatvor, lažne prozivke od ministra švercera i botine u parlamentu pa još svašta nešto; gomila mrtve izmasakrirane dece po Beogradu pre nepunih godinu dana, svima - groblje; beogradskom advokatu Zrelac Vladimiru - groblje, beogradskom advokatu Miši Ognjanoviću - groblje; nebrojene žrtve beogradskog klana Belivuk - rastvoreni na nivou DNK - izbrisani. Za 10 godina 130 samoubistava policajaca, svi - na groblje; za 10 godina više od 1000 ubistava u Srbiji, svi - na groblje; građani razoružani - kriminalci naoružani.

Rakcija Odbora za borbu kriminala i korupcije NPSS, link: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/gasic-odlikovao-nacelnika-beogradske-policije-veselina-milica-koji-je-objavio-spisak-ucenika-ribnikara/ 


SRBIJA NEMA KRIMINALCE, KRIMINALCI IMAJU SRBIJU
 

Najkrupniji slučajevi korupcije sprovedeni u sprezi sa pojedinim moćnicima iz aktuelne vlasti - ostali netaknuti; građevinska mafija - nikad jača – na desetine hiljada kvadrata zida se bez građevinske dozvole i mimo svakog plana; prevencija kriminala - na nultom nivou, a represija - samo prema socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, srednji i niži stalež; sin moćnika u divljoj vožnji po centru Beograda, u automobilu od 300.000 evra, javno ponizi i iznapušava sve policajce Srbije - uhapšen automobil i neki kažu - pronađeni tragovi kokaina u benzinu?!

ORDEN ZA HAOS U MUP-u

 Bande migranata vršljaju po Srbiji sa automatskim oružjem, puškaraju se, bezbednost građana malo je reći nikakva - i nikom ništa; a večitom beogradskom načelniku i večitom pomoćniku ministra, preko decenije, Veselinu Miliću, naravno, orden od samoproklamovane švercerske botine za sve to, za svu tu nesposobnost i propuste, ili možda, za nešto još gore - prikrivanje i pomaganje zločincima?!

Na osnovu svega izloženog, većina vas će se verovatno složiti da je Veselin Milić zapravo najveća sramota i katastrofa koja je zadesila Ministarstvo unutrašnjih poslova od njegovog nastanka, i pored svega nabrojanog, nesposoban je da kao rukovodilac sa svojim radnicima u krugu firme i lično rešava nejasnoće, nego podnosi kojekave tužbice sudu poput neke strine, i preko svojih vernih poltrončina sprovodi unapred odlučene, egzekutorske disciplinske postupke prema ljudima koje mrzi?!  

ŠTA DOŽIVE SRBIJA I SRPSKI ROD

Ali dobro, transeksualizam i cepanje ličnosti danas je u modi, i shvatam njegovu neodlučnost u reagovanju. Svoju orijentaciju razotkrio nam je još davne 2014. godine, kada je javno na TV-u izgovorio da se iskreno nada održavanju nadolazeće gej parade u Beogradu. To treba poštovati i to je prosto prirodni uticaj sredine u kojoj se kreće. Na kraju krajeva, cela vlada čestitala je srpskom lideru Ani Brnabić što je dobila sina, a nije ga rodila?! Pa kako ga je onda dobila?! Ali, sličan se sličnom raduje, a najmoćniji koji vuku konce imaju lepe koristi od svega ovoga, pa je red i da ga zakite.

 

Orden nosi ime Jakova Nenadovića, pa nek se časni pokojnik od bruke okrene neki put u svom sanduku, neće mu ništa faliti. 

Sve u svemu, milina božija. tapšite im, Srbi, tapšite im, kolege bezbednjaci, jer ovo je  jedna takva predstava i šarada kakvu ni fantastični Stiven Spilberg, u saradnji sa majstorima horora Džonom Karpanterom i Alfredom Hičkokom, ne bi uspeo da osmisli i režira.

AUTOR: Pravnik i diplomirani oficir policije, predsednik odbora za borbu protiv kriminalani korupcije NPSS, aktivni pripadnik policije, kapetan Rajević Zdravko.

Pucajte - ja i dalje držim čas.


Mišljenja i stavovi u Kategoriji "Lični stav" nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Никола Алексић u 04.03.2024 10:33:10 h
     0 
Жалопојкама се криминал и издаја народа и државе не могу зауставити. Када сте обавестили јавност у видео снимку да је Ваш колега ЗАКЛАН у болничкој постељи као и кључни сведок организованог криминала у полицији пар дана касније, Ви сте показали два папира држећи их у руци и реклида сте поднели кривичну пријаву Јавном тужиоцу РС! Зар Вас нису обавестили да Србија нема Јавног тужиоца, јер Загорка Доловац то свакако није ! Предложени једини могућ начин решења агоније Србије Ви сте одбили!