Glas Javnosti

AFERA PIJANI I DROGIRANI VUČIĆEV KUM: Neverovatni detalji o Nikoli Petroviću, Veselinu Miliću, DB...

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policajka Katarina Petrović iz MUP-a Srbije ušla je u Dnevnik događaja MUP RS i pročitala Zapisnik sa uviđaja posle sudara Nikole Petrovića.

Iz tog zapisnika se može videti da je on bio pod dejstvom alkohola i narkotika. U čemu je greška dotične pod uslovom da je ona to zaista prosledila Mariniki Tepić ? Zašto Marinika Tepić nije saslušana , zato što je poslanica ? Zašto se nije odrekla imuniteta ili došla sa članstvom ispred VJT ?

Posvetimo se suštini. Zašto je sve u slučaju Katarine Petrović sumnjivo još od 3. jula kad je pozvana u PS Valjevo po nalogu Tužioca Milana Šućura iz Beograda.


- Nikola Petrović, kum Aleksandra Vučića, je u velikom neprijateljstvu sa Veskom Milićem. Nikola ga smatra za neku vrstu svog rivala. Smeta mu njegovo poreklo i prečesto je Veska Milića oslovljavao sa „Ona seljačina iz Priboja“ . Kad je Vesko Milić otvorio internet stranicu, Nikola je svima redom slao rugalicu sa linkom https://www.veselinmilic.rs.

Kad se Vesko pojavi u jednako dobrom odelu i jednako skupom kao i Nikola, Vučićev kum pita „Odakle mu lova?“ - priča za Portal Glas javnosti odlično upućen izvor.



E tu dolazi do zapleta. Zna se odlično da je Veselin jako osvetoljubiv čovek, zlopamtilo i da ne voli šale na svoj račun. Znaju svi da se loži na Slobodana Penezića Krcuna i da bi najviše voleo da se prema svojim protivnicima ophodi na način kako je Krcun to najviše voleo ali prošlo je 78 godina od ere njegovog idola pa ne može baš toliko daleko da ide Veselin Milić. Zato je Vesko našao mentora po imenu Slobodan Tešić. A namazani Vesko je prišao šverceru oružja sa USA OFAC liste baš u trenutku kad se Sloba malo posvađao sa Bratislavom Batom Gašićem.

Nije Gašić verovao da će Sloba i njemu da okrene leđa, ali eto, desilo se. Vesko i Sloba su postali kao dva stara drugara i ako ih deli 21 godina razlike. Tako se napravio još jedan od klanova u SNS koji je inače pocepan na nekoliko frontova.

Tandem: Sloba – Vesko je u prvoj polovini ove godine izvezao naoruzanja za preko 18.000.000 evra!
Nikola Petrović je imao incident sa McLaren Mercedesom. Neki kažu da ga je vozio kuvar a neki tvrde da je Nikola.
 

Katarina Petrović

- U svakom slučaju i ono što je bilo prvo sumnjivo je što je na lice mesta izašla patrola policije. Niko nije povređen. Nikola je mislio da ima dovoljnu moć da otkaže policiju ali dešava se nešto čudno. U sred dogovaranja sa oštećenima dolazi saobraćajna patrola koja ne pripada tom reonu i obezbeđuje lice mesta a odmah zatim i saobraćajna za uviđaje. Saznao je Vesko odmah, mladi Krcun je odmah uvideo svoju šansu i šalje Nikolu Petrovića na VMA u pratnji policije. Petrović kipi od besa jer je navikao da sve rešava sa „znaš li ti ko sam ja“ - priča izvor Glasa.

Dešava se nešto dosta neobično a to je da Direktor policije želi „Da sve bude po zakonu“ – priznaćete to nije stil kaste na vlasti. Nema burazerske politike te večeri. Nije Vesko ispao „brat“ prema Nikoli pa „rešio to „ kako je to onomad rešio Goran Colić po pozivu Nepomenika a u vezi rampe.


Vesko biva obavešten o krvnoj slici kuma Nikole i znate koga prvog zove? Pa Slobodana Tešića ! Sloba se smeje i ruga. On je starog kova pa se ježi , kako voli da kaže „drogoša“

I sve to nekako ostaje „u familiji“ dok volšebno Marinika Tepić poznatija u narodu kao „Bratija i Partija“ ne izbacuje detaljan zapisnik sa i posle. Kažu mi policajci, besprekorno tačan i originalan.

E sad šta se dešava !

Pokušavao je SSP preko Vuka Vučurevića i Đilasa da sazna detalje oko te nezgode pošto je do Đilasa došla priča o kumu Nikoli. I našla je Marinika nekoga u Valjevu. Znate koga ? Advokata Katarine Petrović i perjanicu SSP za Valjevo gospodina Branka Ivkovića – advokata po službenoj dužnosti.

Kolika je šansa da se baš to tako slučajno namesti !? Katarina ne daje odbranu i u zapisnik se ne ubacuje ni konstatacija da „Okrivljena se brani ćutanjem“. Sumnjivo.


Slupani meklaren

U pozadini svega Bata Gašić srećno trlja ruke jer se oprao pred Nikolom i Vučićem i našao krivca. Dakle nije fokus na tome jel kum bio drogiran i pripit prilikom sudara nego je fokus na tome „Ko je izbacio zapisnik“

Policajac koji je rešio zadatak je SUK (Sektor unutrašnje kontrole) na čijem je čelu Goran Colić, bivši priajtelj svih bivših policajaca na čelu sa Dijanom Hrkalović. On je čovek operativac, za sve tajne operacije i osoba najvećeg poverenja Bate Gašića koju je Gašić povukao iz BIA u MUP za načelnika SUK-a.

I do čega sad dolazimo. Nikoli je zadovoljena sujeta da se nađe onaj ko je poslao Mariniki zapisnik.  Vesko je diskreditovao Nikolu u stilu SDB-a u vreme SFRJ. Katarina Petrović je skrivila što je kao šef smene PS Valjevo ušla u DD i pogledala ko je Nikola Petrović.


Zatim je dobila SSP advokata slučajno. A opozicija se umesto da stane da brani uzbunjivača Katarinu Petrović i pozove na protest ispred VJT raspravljala u Skupštini sa nebitnim radikalom Aleksandrom Martinovićem i ispravljala glagole.

Dakle ili svi sarađuju i Marnika Tepić neće da kaže ko joj je dao zapisnik (Vuk ili Đilas a njima Vesko) ili je poslanica Tepić do te mere beskrupuplozna da ne želi da zaštiti izvor.

Nastavak sledi… Vuna Kićo

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR