Glas Javnosti

SVAKA ČAST: Policajac spasao bebu iz auta, majka vikala upomoć

Svet
Autor: Glas javnosti

Policajac u automobilu ugledao bebu koja umire i majku koja unezvereno vrišti i znao je da mora nešto da učini

Jedno sasvim mirno podne ostaće zauvek urezano u sećanje policajca iz Amerike, koji je pribranom reakcijom spasio dete staro godinu i po dana sigurne smrti.


Saobraćajni policajac Brendan Frejzer pravi je heroj u Mičigenu, usled intervencije koju je imao pre skoro sedam dana. Naime, on je tokom rutinske kontrole zbog prevelike brzine ugledao u automobilu bebu staru 18 meseci i majku koja je unezvereno vikala tokom zaustavljanja da joj beba umire.

Bez suvišnih pitanja, mladić je momentalno priskočio u pomoć ženi koja je vozila plavi Kamaro.


Kako prenose američki mediji, Frejzer je krenuo u poteru za kolima, kada je video da je kao munja projurio pored njega. Uključio je sirenu i započeo jurnjavu za Ševrlet Kamarom. U jednom trenutku, auto je stao kraj puta, a kada je Frejzer prišao automobilu, shvatio je da je u borbi na život ili smrt.

Bez puno razmišljanja započeo spasavanje

Naime, u automobilu su bili roditelji i njihov 18-mesečni sin koji se gušio.


Upomoć, beba nam umire - vrištala je majka u vozilu, a policajac ju je nekoliko puta pitao šta se dogodilo. Nakon toga je uzeo dete iz njihovih ruku i počeo je da ga oživljava.

Šokantan snimak koju su objavili strani mediji pokazuje kako majka trči za policajcem i pokušava da vrati dete, međutim, policajac je ostao dovoljno priseban i pribran, te je mališanu oslobodio disajne kanale jednostavnom i uvežbanom metodom, budući da se mališan davio.


- To je ono što treniramo, što radimo iznova i iznova - rekao je on tokom konferencije za štampu.

Kako se navodi, dete je nakon intervencije prebačeno na dodatno posmatranje u bolnicu.

Glas javnosti/B01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR