Glas Javnosti

Stormi Danijels, glumica u filmovima za odrasle smatra da Tramp ne zaslužuje zatvor

Svet
Autor: Glas javnosti

Glumica u filmovima za odrasle, Stormi Danijels kaže da Donald Tramp ne zaslužuje biti u zatvoru zbog isplate koja joj je uplaćena zbog čega je ove sedmice doveden pred sud pod kaznenim optužbama.

"Ne mislim da su njegovi zločini protiv mene vredni zatvora", rekla je glumica filmova za odrasle Pirsu Morganu u svom prvom intervjuu nakon saslušanja.

Bivši američki predsednik izjasnio se nevinim u sudnici na Menhetnu po 34 tačke optužnice za falsifikovanje poslovne dokumentacije.


Za kaznena dela predviđena je maksimalna zatvorska kazna od četiri godine.

Trampov advokat platio je 130.000 dolara gospođi Danijels pre izbora 2016. godine, kako bi kupio njeno ćutanje dok je tražila da izađe u javnost zbog navodne afere.

Tužioci kažu da je način na koji je gospodin Tramp naknadno nadoknadio advokatu dok je bio predsednik predstavljao poresku prevaru, jer su računi opisivali plaćanja kao pravne troškove.

Gospođa Danijels izjavila je za "Talk TV Piers Morgan Uncensored" kako ne misli da on zaslužuje biti stavljen iza rešetaka zbog onoga što je učinio.

Ali dodala je da bi ga, ako ga proglasi krivim za druge zločine, trebalo zatvoriti kao primer drugima.

Gospodin Tramp, suočava se s odvojenim kaznenim istragama zbog navodnog lošeg rukovanja poverljivim materijalom, pokušaja poništenja izbora u Džordžiji i zbog njegove uloge u napadu na zgradu američkog Kapitola.

Na pitanje hoće li svedočiti na predstojećem suđenju, gospođa Danijels je rekla da "apsolutno" hoće.


"Zastrašujuće je, ali radujem se tome, nemam šta skrivati. Ja sam jedina koja je govorila istinu."



Njeni osećaji kada je videla Trampa kako ulazi u sudnicu bili su pomešani, rekla je, ali prevladavajući osećaj bila je tuga.

"Morao je biti pod vlašću nekog drugog, sudije. Kralj je svrgnut s prestola. Više nije nedodirljiv."

Tužilac koji je pokrenuo slučaj, okružni tužilac Menhetna Alvin Brag, rekao je da je pokušaj prikrivanja isplate gospođi Danijels predstavljao prevaru glasača potiskivanjem negativnih priča uoči izbora.

Gospodin Tramp negira da je ikada imao seksualne odnose s gospođom Danijels i kaže da je plaćanje izvršeno kako bi zaštitio svoju porodicu od lažnih optužbi, a ne da bi uticao na izbore.

Pravni stručnjaci rekli su kako misle da je malo verovatno da će gospodin Tramp biti u zatvoru ako bude osuđen i da je novčana kazna verovatniji ishod.

Bivši predsednik ponovo se takmiči za Belu kuću i kazneni proces sledeće godine mogao bi poremetiti njegove pokušaje da se izbori za republikansku nominaciju.

Republikanske kolege okupili su se oko njega od podizanja optužnice i napali gospodina Braga, demokratu, da sprovodi politički motivisano kazneno gonjenje.

Glas javnosti/Nezavisne

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR