Glas Javnosti

Da li Donald Tramp i Melanija žive odvojeno? Nije bila uz njega na suđenju

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivši američki predsednik Donald Tramp u utorak se pojavio na sudu, nakon što je službeno uhapšen, a potom i optužen po 34 tačke optužnice zbog prevare s novcem koji je, navodno, uplaćivao zvezdi filmova za odrasle Stormi Denijels da ćuti o njihovoj aferi, a izjasnio se da nije kriv.

Ono što je pak stranim medijima posebno zapelo za oko jeste to što s njim nije bila njegova supruga Melanija.

Tramp je, navodno, Melaniju prevario dok je bila trudna. Iako je na početku izvor blizak porodici rekao da je ona uz supruga, navodno se ispostavilo da supružnici žive potpuno odvojene živote.


Izvori  kažu da Donald i Melanija žive odvojeno, zbog čega se veruje da bi se mogli razvesti. Svemu tome doprinosi činjenica da Melanija nije dala javnu podršku suprugu dok je bio na suđenju.

Tramp je u ponedeljak leteo za Njujork, dok njegova supruga, navodno, nije bila s njim u avionu. Umesto Melanije, bivšem predsedniku SAD pridružio se niz pomoćnika u kampanji, uključujući njegovog sina Erika, portparola kampanje, dugogodišnjeg pomoćnika za komunikacije, bivšeg pomoćnika Bele kuće, koji je bio u timu advokata koji su pokrenuli lažni pravni pokušaj da se ponište rezultati iz 2020. godine.


- Njihovi se putevi jedva ukrštaju - rekao je izvor.

Ipak, kako se navodi za sada nema konkretnih dokaza da se oni razvode, kao ni Melanijih komentara o toj temi.

Glas javnosti/Dan

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR