Glas Javnosti

Šokantan snimak srpske porodice u Italiji: Majka brutalno izvređala dete na sred ulice (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Snimak majke iz Srbije nastao navodno u jednom italijanskom ski centru, šokirao je i razgnevio korisnike društvenih mreža u našoj zemlji.

Na društvenoj mreži X, jedan od korisnika je postavio snimak navodno nastao u poznatom italijanskom ski centru gde žena iz Srbije nebiranim rečima vređa svoje maloletno dete.
Majka nije birala ružne reči

Sam snimak, koji vam zbog eksplicitnog psovanja nećemo pokazati, naslovljen je sa rečenicom: "Ono kad si seljačnura pa svuda moraš to i pokazati. Livigno, Italija".

"Šta si vikala na mene, đubre jedno bezobrazno i smrdljivo!? Šta ti meni, daj skije!? Dođi ovamo! Idiotkinjo jedna! Mrš, na koga ti vičeš, pi**a ti materina! Na koga ti vičeš, stoko jedna!? Šta ti meni, daj skije, đubre jedno!?", čulo se kako žena u bundi viče na devojčicu na skijama, sve vreme dok se kreću ka restoranu kraj staze.


Mišljenja Srba podeljena

U komentarima koji su usledili ispod tvita, korisnici su imali podeljene reakcije. Dok su jedni bili šokirani ponašanjem i rečnikom majke, bilo je i onih koji su je opravdali, navodeći da se ne zna šta je devojčica rekla majci pre toga.

"Možda je mala izblamirala pred svim ljudima i nije vise mogla da izdrži bezobrazluk. M? Šta ćemo ako je mala istripovala da je bogom dana i da je mama njen lakej? Te je shodno tome i ismejala pred pučanstvom i poznanicima?", napisao je jedan od tviteraša.


Ovakav komentar izazvao je nove reakcije, te je bilo onih koji su naveli da razumeju bes, ali da ovakvom rečniku i ponašanju nikako nije mesto na ulici.
"Sve je to ok, samo što je trebala da je odvede u sobu pa joj tamo objasni neke stvari. Ovo na ulici je baš ružno", glasio je stav ovog tviteraša.

Majku sa snimka izvređali

Jedan od komentara je bio usmeren i na samu ženu sa snimka.

"Iz aviona se vidi da je neka gospodža", kratko je napisao ovaj korisnik Tvitera.

U ostalim komentarima tviteraši su pisali kako je ovakvo ponašanje skandalozno, komentar sa najviše reakcija glasio je "Ko li je snimio? Kad budala ima dete pa se iživljava nad njim, monstrum".

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR