Glas Javnosti

PRVO SE ČULA EKSPLOZIJA, A ONDA JE BUKNUO POŽAR U ZGRADI GRANIČNE SLUŽBE FSB: Jedna osoba stradala, dvoje povređeno! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u požaru u zgradi granične straže FSB za region u Rostovu na Donu, saopštile su hitne službe.

Od posledica požara jedna osoba je poginula, a dve su povređene“, rekao je izvor. Dodali su i da je požar na zgradi granične kontrole posledica eksplozije.

U gradskoj upravi su napomenuli da nema opasnosti za stanovnike stambenih zgrada koje se nalaze u blizini mesta vanredne situacije.



Sagovornik agencije je dodao i da je na lice mesta izašao šef administracije Rostova na Donu Aleksej Logvinenko.

Preliminarni uzrok požara u zgradi kontrolne sobe FSB u Rostovu na Donu je kratak spoj u električnim instalacijama unutar zgrade. Ovo je u četvrtak na svom Telegram kanalu objavio guverner regiona Vasilij Golubev.


U Rostovu na Donu izbio je požar u zgradi pograničnog odeljenja FSB Jedna osoba je poginula u požaru u zgradi granične straže FSB u Rostovu na Donu


"Ranije je utvrđeno da je uzrok požara kratak spoj na električnim instalacijama unutar prostorija. Vatra koja se širila izazvala je eksplozije kontejnera sa gorivom i mazivima", napisao je on.

Golubev je dodao da su se od požara srušila dva zida.

Požar se proširio na površinu od 800 kvadratnih metara. m. U gašenju požara učestvuje 14 komada opreme i 63 pripadnika Hitne pomoći Rusije. Jedna žrtva je hospitalizovana u stanju umerene težine, rekao je on.

Glas javnosti/TASS

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR