Glas Javnosti

PROCURIO JEZIVI TAJNI PLAN! Lekarka: SZO je svetska vlada, preuzimanje moći zakazano za 1. maj

Svet
Autor: Glas javnosti

Imamo pravo na pristanak, a ne na dužnost! Pojedinac, koji koristi pravo na pristanak, ne može primorati drugog da učini isto.

Ovo je žestoko upozorenje bivše službenice Svetske zdravstvene organizacije dr Astrid Štukelberger da se pojavila opasna teorija da se mora ubrizgati genska terapija kako bi se zaštitile druge vakcinisane osobe od bolesti uzrokovane nepostojećim "virusom".

Nošenje maske kako bi zaštili drugog koji je takođe nosi. Zaključavanje zdrave populacije i forsiranje genske terapije za zaštitu starih, slabih i bolesnih ljudi. Sve je preokrenuto, tvoje pravo je postalo dužnost. I naši roditelji su vešto zavedeni - poručuje Štukelberger.

Ona navodi da ovo niko nije tražio:

- Navedeni smo da verujemo da smo napravili takvu zbrku da nema druge opcije. Da bi nam pružili ruku pomoći, mi smo zdravi i psihički oslabljeni i čipovani pod lažnim izgovorima. 

Dr Štukelberger upozorava nas na osnovu informacija koje je dobila od insajdera. SZO želi da preuzme vlast jer je neko tako odlučio. Oni su lukavi ljudi. Režimi koji u tome učestvuju čine veleizdaju i moraju biti uništeni.

- To što se naglo distanciraju od ograničenja je samo igra. Poslednje nedelje januara 2022. SZO je održala hitan sastanak i razmatranje u Ženevi o proširenju svojih ovlašćenja da preuzme sve države članice u slučaju pandemije i bilo kojeg drugog oblika pretnje ili katastrofe - podvlači bivša službenica SZO.

Dalje, navodi lekarka, pletu se planovi:

- SZO želi da države članice potpišu novi sporazum o Covid-19, koji proširuje sporazum iz 2005. Jednom kada ga potpišu ministri zdravlja, Ustav SZO (prema članu 9) ima prednost nad ustavom zemlje (189 zemalja je potpisalo sporazum iz 2005.) tokom prirodnih katastrofa ili pandemija.

- Pošto je definicija pandemije promenjena pre nekoliko godina (slučajevi zasnovani na PCR testu), oni mogu da nametnu poslušnost u bilo kojoj zemlji i nametnu javnosti smernice SZO koje će biti obavezne, a ne samo preporučene. A to zvuči kao vlast nad zemljom i svetom. Dr Astrid Štukelberger, koja je radila za SZO 20 godina, upozorava da svaka zemlja treba da uputi javno protestno pismo SZO.

- Vlade bi trebalo da sačine pismo u kojem se navodi da narod ne prihvata da potpis ministra zdravlja može da odluči o sudbini miliona ljudi bez referenduma. Veoma je važno poslati ovo pismo iz svake zemlje SZO u Ženevi. SZO želi da sve zemlje sprovedu mere do maja 2022. Dr Štukelberger je podelila informaciju da su do sada samo Rusi slali takvo pismo odbijanja!

BONUS VIDEO: Surova životna ispovest devojke sa albinizmom i priča o ljudima koji "nisu po standardima"

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR