Glas Javnosti
posta

PRIMIO UKRAJINKU KAO IZBEGLICU: Za 10 dana zbog nje OSTAVIO ženu i decu

Svet
Autor: Glas javnosti

Toni Garnet iz Bradforda u Velikoj Britaniji napustio je suprugu Loronu s kojom ima dvoje dece nakon što se zaljubio u Sofiju Karkadjim, ukrajinsku izbeglicu.

Toni i njegova supruga primili su Sofiju u svoj dom kako bi joj pružili krov nad glavom dok se ne snađe, međutim, između Ukrajinke i 29-godišnjeg Britanca brzo su se razvili osećaji.

Počeli su sve više vremena provoditi zajedno, išli su zajedno u teretanu i satima razgovarali, što je njegovoj supruzi ubrzo počelo da smeta.

Lorna je u jednom trenutku napala Sofiju i naredila joj da ode iz njihove kuće, a Toni je tada odlučio da i on ide s njom.

- Žao nam je zbog boli koju smo svima naneli ali sa Sofijom imam vezu kakvu nikada pre nisam imao. Planiramo da provedemo život zajedno - rekao je Toni, a prenosi San.- Čim sam ga ugledala, svideo mi se. Bilo je sve vrlo brzo, ali ovo je naša ljubavna priča. Znam da će ljudi loše misliti o meni, ali to se događa. Videla sam koliko je Toni nesrećan - dodala je Sofija.

Trenutno žive u kući njegovih roditelja dok ne pronađu stan za sebe.
Nakon što je ova vest objavljena u medijima, mnogi su napali i Tonija i Sofiju dodajući kako se ovako šalje loša slika o izbeglicama iz Ukrajine.

Inače, najnoviji podatci pokazuju da je više od 33.000 izbeglica iz Ukrajine sada u Ujedinjenom Kraljevstvu pod zaštitom različitih porodica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR