Glas Javnosti

OBJAVLJEN SNIMAK PLJAČKE KUĆE TAMARE EKLSTON: Srbin Jugoslav priznao krivicu, ali plen niko ne zna gde je (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Italijan, poreklom sa Balkana, Jugoslav Jovanović, izjasnio se krivim za sve optužbe vezane za pljačku od oko 60 miliona evra iz vile bogatašice Tamare Eklston. Na internetu su se pojavili snimci pljačke ćerke bivšeg direktora Formule 1, ali za plenom se i dalje traga.

Ova banda provalila je u kuće poznatih i slavnih krajem 2019. godine i ukrala luksuzne predmete u ukupnoj vrednosti od 30,5 miliona evra. Najunosnija pljačka bila je upravo ona u kući Tamare Eklston.

 Na snimcima se vidi kako pljačkaši beže kroz dvorište kuće koja se nalazi u Kesington palas gardensu, najskupljoj ulici na svetu koja se nalazi u Londonu. Nakon izlaska iz dvorišta, oni ulaze u crni taksi koji ih odvozi sa lokacije, piše Dejli Mejl.

Podsetimo, banda koju pored Jugoslava čine i Alesandar Maltez i Alesandar Donati u ponedeljak je osuđena u Londonu na ukupno 28 godina zatvora.

Oni su priznali pljačku kuće bogate naslednice, ali i još nekoliko uključujući provalu u domove bivšeg fudbalera Čelsija Frenka Lamparda i pokojnog vlasnika engleskog fudbalskog kluba Lester Siti Vičaija Šrivadanaprabe.

Jovanović (24) je kažnjen sa devet godina zatvora za pljačku sa predumišljajem i dve godine zbog pranja novca, a njegove kolege Donati (45) i Malteze (44) na po osam godina i devet meseci za pljačku sa predumišljajem.

Za pljačku kuće Tamare Eklston, optužen je i Alfred Lindli, koji je u bekstvu. Lindli, koji je koristio i ime Danijel Vuković, smatra se glavnim organizatorom svih počinjenih pljački, a BBC piše da se najverovatnije krije u Beogradu.


 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR